maritbet girişmaritbet
‘Yatırım için daha güvenli görüyorlar’

‘Yatırım için daha güvenli görüyorlar’

Yıldız Park Deluxe Genel Müdürü Mustafa Yıldız, Büyükçekmece’de butik bir proje olarak hayata geçirilen Yıldız Park Deluxe hakkında bilgiler verdi.

Büyük metrekareli 23 daireden oluşan Yıldız Park Deluxe'de fiyatlarının bölgeye göre uygun olduğunu belirtti. Metrekare fiyatlarının 2 bin-2 bin 500 dolar arasında değişiklik gösterdiğini söyleyen Yıldız, “Projemiz Büyükçekmece denizini görüyor. Kıyasladığımız zaman bölgeye göre daha uygun diyebiliriz. Kabası bitmiş durumda. Haziran ayı içerisinde teslim etmeyi düşünüyoruz” dedi. 

TAMAMI DENİZ GÖRÜYOR

Özellikle Suudi Arabistan'dan ve Kuveyt'ten daha çok ilgi gördüklerini belirten Yıldız, bunda projenin deniz görüyor olması ve mimarisinin dikkat çekmesinin çok etkili olduğunu ifade etti.  

Mustafa Yıldız Yıldız Park Delux'ü anlatıyor

Seçim sonrasını emlak piyasası için değerlendiren Yıldız, seçim öncesi müşterilerin tedirgin olduğunu söyledi. “Seçim sonuçlarının bize çok çok olumlu yansıdığını söyleyebilirim. Ülkenin sağlıklı bir şekilde yönetilecek olması yabancı yatırımcıyı da olumlu şekilde etkiledi. Yatırım için daha güvenli görüyorlar. Fuar belki 1 hafta önce olsaydı aynı güvenle bakamayacaklardı” dedi.

Yıldız Park Deluxe projesinde satışların iyi gittiğini ve yüzde 60-70'lik bölümünün satıldığını anlatan Yıldız, yeni yatırımalarının devam edeceğini söyledi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Deniz manzarası ve mimarisi ile dikkat çekiyor
  • 05.11.2015 15:36

Deniz manzarası ve mimarisi ile dikkat çekiyor

Yıldız Park Deluxe Genel Müdürü Mustafa Yıldız, Emlaktasondakika.com ekibine Yıl ...

‘Yatırım için daha güvenli görüyorlar’
  • 07.11.2015 14:39

‘Yatırım için daha güvenli görüyorlar’

Yıldız Park Deluxe Genel Müdürü Mustafa Yıldız, Büyükçekmece’de butik bir proje ...