maritbet girişmaritbet
Yalı Ataköy'de tasarım ödüllü B.IQ kullanıldı!

Yalı Ataköy'de tasarım ödüllü B.IQ kullanıldı!

Özyazıcı İnşaat imzalı Yalı Ataköy projesinde beyaz cam B.IQ anahtarı ile yüksek konfor sağlanıyor.

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor.

Akıllı bina otomasyonu ve anahtar & priz sistemleri sektörünün lider markası Alman menşeili Berker by Hager, dünya çapında 95 ülkede premium rezidans, konut, otel projelerine imzasını atıyor. Türkiye pazarında da kısa sürede KNX otomasyon satışında dünyada ilk 5'te yer alan marka, hayatı kolaylaştıran ve yaşama konfor katan çözümleriyle fark yaratıyor.

Yalı Ataköy Berker by Hager teknolojisi ile nitelik kazanıyor…

Denize sıfır konumuyla dikkat çeken ve Alpar Mimarlık tarafından tasarımı gerçekleştirilen Yalı Ataköy'de Berker by Hager ayrıcalığı ile akıllı bina teknolojisi kullanılıyor. Projede üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ ürünü ile aydınlatma, klima ve yerden ısıtma otomasyonu sağlanırken, K.1 beyaz prizler de şıklığı tamamlıyor. Her dairede yer alan B.IQ touch paneller ile interkom sistemi, site içi kamera ve site yönetimi konsiyaj hizmetleri sağlanıyor. Aynı zamanda Yalı Ataköy sakinleri, evde olmadıkları zamanlarda akıllı telefon ve tabletler vasıtasıyla rahatlıkla fonksiyonları takip edebiliyorlar.

Üstün tasarım ödüllü Berker B.IQ ile tüm kontroller elinizin altında

Berker by Hager'in tasarım ödüllü ürünü B.IQ, tek anahtar üzerinden iklimlendirme, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünün yanı sıra dört farklı materyalden üretilebilen kusursuz tasarımıyla mekanlarda güçlü duruş sergiliyor. B.IQ anahtarın buton kısmından aydınlatma senaryoları ve dim fonksiyonları yerine getirilebiliyor, buton kısımları aktif olduğunda anahtarların yan kısımlarında bulunan durum led'lerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebiliyor.   

Tek anahtar üzerinden iklimlendirme, aydınlatma, müzik ve panjur sistemlerinin kontrolünü sağlayan Berker B.IQ, ünlü tasarımcı Peter Schreyer'in estetik dokunuşlarıyla şıklığı ve son teknolojiyi uyum içinde harmanlıyor. KNX ile uyumlu B.IQ tüm yaşam alanlarının ısısını, alarmını, panjur ve müzik sistemlerini yönetmeyi tek anahtarla mümkün kılarken, butonda yer alan led ışık şıklığın tamamlayıcısı oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalı Ataköy örnek daire görselleri yayında
  • 07.11.2013 11:37

Yalı Ataköy örnek daire görselleri yayında

Yalı Ataköy projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayı ...

Yalı Ataköy projesinin foto galerisi yayında
  • 07.11.2013 11:27

Yalı Ataköy projesinin foto galerisi yayında

Ataköy'de TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Karadeniz Örme ortaklığında inşa edilen Yalı ...

Yalı Ataköy’ün dükkanları satışa çıkıyor!
  • 04.12.2017 10:42

Yalı Ataköy’ün dükkanları satışa çıkıyor!

Özyazıcı ile Karadeniz Örme ortaklığında inşa edilen Yalı Ataköy'ün alırken kaza ...

Yalı Ataköy'de tasarım ödüllü B.IQ kullanıldı!
  • 19.07.2016 15:36

Yalı Ataköy'de tasarım ödüllü B.IQ kullanıldı!

Özyazıcı İnşaat imzalı Yalı Ataköy projesinde beyaz cam B.IQ anahtarı ile yüksek ...

Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor
  • 11.05.2016 12:43

Yalı Ataköy’ün satışları devam ediyor

Özyazıcı İnşaat – Karadeniz Örme Proje Ortaklığında TOKİ güvencesiyle Ataköy sah ...