maritbet girişmaritbet
Westwall Marina Evleri, villa tipleri!

Westwall Marina Evleri, villa tipleri!

64 villadan meydana gelen Westwall Marina Evleri, Beylikdüzü - Yakuplu'da inşa ediliyor

Alesta

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde bu ev bitişik nizamın ortasında olup, küçük bahçeli, üç katlı residence tipi sıralı evdir. Zemin katta yüksek tavanlı antre, çok fonksiyonlu mutfak, içinde özel banyosu olan çalışma odası / misafir odası, salonda şömine montaj imkanı, bahçe katında hobby room, home theatre veya bahçesalonu olarak kullanabilir geniş mekanlar, hizmetli odası, uzaktan kumandalı kapalı garaj, çamaşır odası, depo ve teknik oda, birinci katta çok ferah teraslı ebeveyn suite ve iki çok geniş çocuk yatak odası mevcuttur. Bütün projede sadece 6 adet bulunmaktadır. Dört kişilik bir aile için konforlu bir seçenek.

 

Armador

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde zengin dış mimarisi olan, görkemli, doğal peyzajlı, havadar iç mekanlı, üç katlı lüks residence tipi villa. Giriş katında ferah antre, yüksek tavanlı, teraslı salon, salonda ve bahçe salonunda şömine montaj imkanı, çok geniş ve fonksiyonel mutfak, içinde banyo odası olan çalışma odası / misafir odası, bahçe katında hobby room, home theatre veya bahçe salonu olarak kullanılabilir geniş mekanlar, iki araçlık otomatik kapalı garaj, çamaşır odası, hizmetli odası, sauna yeri, birinci katta ise teraslı geniş ebeveyn süite, iki geniş çocuk yatak odası, kulede manzaralı hobby odası ve teras, geniş depolar ve saklama yerleri mevcuttur. Tüm projede 22 adet yer alan bu konutlar, eşyası çok olan, ferah ve konforlu evleri sevenler için ideal bir seçenek. İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde zengin dış mimarisi olan, görkemli, doğal peyzajlı, havadar iç mekanlı, üç katlı lüks residence tipi villa.

 

Kalipso

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizdeki en küçük ama en hoş ve kullanışlı, bahçeli, residence konforu yaşatan sıralı ev.Giriş katında ferah antre, çok geniş kahvaltı köşeli mutfak, kullanışlı büyük salon, bahçe katında ise hobby room, home theatre veya bahçe salonu olarak kullanılabilir geniş mekanlar, hizmetli odası, çamaşır odası, uzaktan kumandalı kapalı garaj, depo ve teknik oda, birinci katta teraslı, ferah ebeveyn süite, iki adet geniş çocuk yatak odası mevcuttur. Bütün projede sadece 6 adet bulunmaktadır.

 

Karavela

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde, zengin dış mimarisi olan görkemli, doğal peyzajlı, havadar iç mekanlı, üç katlı lüks residence tipi villa. Giriş katında ferah antre, yüksek tavanlı, teraslı salon, salonda ve bahçe salonunda şömine montaj imkanı, çok geniş ve fonksiyonel mutfak, içinde banyo odası olan çalışma odası misafir odası, bahçe katında hobby room, home theatre veya bahçe salonu olarak kullanılabilir geniş mekanlar, iki araçlık otomatik kapalı garaj, çamaşır odası, hizmetli odası, sauna yeri, birinci katta ise teraslı geniş ebeveyn süite, iki geniş çocuk yatak odası, geniş depolar ve saklama yerleri mevcuttur. Ferah ve konforlu evleri sevenler için ideal bir seçenek.

 

Mira

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde zengin dış mimarisi olan, gšrkemli, doğal peyzajlı, havadar iç mekanlı, üç katlı lüks residence tipi villa.Giriş katında ferah antre, yüksek tavanlı, teraslı salon, salonda ve bahçe salonunda şömine montaj imkanı, çok geniş ve fonksiyonel mutfak, içinde banyo odası olan çalışma odası / misafir odası, bahçe katında hobby room, home theatre veya bahçe salonu olarak kullanılabilir geniş mekanlar, iki araçlık otomatik kapalı garaj, çamaşır odası, hizmetli odası, sauna yeri, birinci katta ise teraslı geniş ebeveyn süite, iki geniş çocuk yatak odası, kulede manzaralı hobby odası ve teras, geniş depolar ve saklama yerleri mevcuttur. Eşyası çok olan, ferah ve konforlu evleri sevenleriçin ideal bir seçenek.

 

Sirius

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde, en büyük ve görkemli, geniş bahçeli, üç katlı malikane tipi villa. bahçe katında hobby room,home theatre veya bahçe salonu olarak kullanılabilir geniş mekanlar, iki araçlık otomatik kapalı garaj, çamaşır odası, asansör montaj imkanı, sauna yeri, iki hizmetli odası, giriş katında yüksek tavanlı salon, çok büyük ve ferah mutfak, yemek odası, içinde banyo odası olan çalışma odası / misafir odası, salonda ve hobby room'da şömine montaj imkanı, birinci katta ferah, teraslı ebeveyn süite, iki çok geniş çocuk yatak odası, kulede manzaralı hobby odası, malikaneye uygun büyüklükte teraslar ve balkonlar, bahçe katında depolar ve saklama yerleri mevcuttur. Bütün projede sadece 4 adet bulunmaktadır.

Tramola / Katameran

İstanbul'un, en yeni marinalı projesi olan West Wall Marina Villaları'nda bulunan ve projeleri Skidmore Owings and Merrill/USA firması tarafından tasarlanmış, 64 konaklık mahallemizde, ikiz villa şeklinde ve bitişik nizamın köşelerinde yer alan, müstakil bina kadar geniş ve ferah üç katlı residence tipi kent villası. Zemin katı çok yüksek tavanlı, aydınlık ve geniş dış mimarisi özel ve zengin, salonda ve hobby room'da şömine montaj imkanı, bahçe katında hobby room,home theatre veya bahçe salonu olarak kullanabilir geniş mekanlar, hizmetli odası, uzaktan kumandalı kapalı garaj, çamaşır odası, bahçe ve giriş katlarında teraslar içinde özel banyosu olan çalışma odası / misafir odası, birinci katta çok ferah ebeveyn suite ve iki geniş çocuk yatak odası, kulede deniz manzaralı hobby odası mevcuttur. Bütün projede sadece 10 adet bulunmaktadır.

West Wall Marina İletişim Bilgileri;

Web: http://www.west-wall.com

Telefon: 0212 850 2 555

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

West Wall Marina'nın tanıtım toplantısı yayında!
  • 16.06.2014 13:35

West Wall Marina'nın tanıtım toplantısı yayında!

West Wall Marina projesinin son durumuyla ilgili olarak gerçekleştirilen toplant ...

West Wall Marina tanıtım filmi yayında
  • 12.06.2014 13:09

West Wall Marina tanıtım filmi yayında

İstanbul Yakuplu’da inşaatı tamamlanan West Wall Marina Villaları'nda büyüklüğü ...

Fırat Muşlu, West Wall projesini anlatıyor
  • 25.02.2014 17:02

Fırat Muşlu, West Wall projesini anlatıyor

Batı Duvarı Yapıları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, West Wall projes ...

Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor!
  • 17.10.2014 12:28

Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor!

Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi villa vadisine dönüşüyor ...

Özel marinası bulunan villalar nerede?
  • 14.08.2014 11:18

Özel marinası bulunan villalar nerede?

160 bin metrekaresi karada, 162 metrekaresi ise deniz alanında bulunan yat marin ...

İstanbul’u denizden keşfetmenin zamanı geldi
  • 14.06.2014 12:01

İstanbul’u denizden keşfetmenin zamanı geldi

Villaların hemen teslim edildiği West Wall Marina'da 64 adet konut yer alıyor ...