maritbet girişmaritbet
Vizyon Ataşehir’de 188 bin liraya daire!

Vizyon Ataşehir’de 188 bin liraya daire!

2010 yılı sonunda teslim edilecek olan Vizyon Ataşehir’de daire fiyatları büyüklüklerine göre 188.000 TL ile 450.000 TL arasında değişiyor

 

1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile inşaat sektörünün her alanında faaliyet gösteren ve pek çok projeye imza atan Teminat Grup, yeni projesi Vizyon Ataşehir ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Anadolu Yakasının yeni finans ve yaşam merkezi Şerifali bölgesinde yer alan Vizyon Ataşehir, yeni kurulması planlanan Finans Merkezi'ne 1,5 km mesafede yer alıyor. Vizyon Ataşehir ayrıca, TEM Anadolu gişeleri, Ataşehir ve Boğaz Köprüleri bağlantı yollarına yakınlığı ile ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.

2800 m² arsa içerisinde 456 m² alan üzerine kurulan Vizyon Ataşehir, depreme dayanıklı olarak, birinci sınıf malzeme ve işgücü ile inşa ediliyor.

Açık-kapalı (12 ay kullanabilir ısıtmalı, gün ışığı alabilen), saunası, fitness alanı, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, süs havuzu, pergola, açık-kapalı otoparkı ve 24 saat güvenlik hizmeti ile eksiksiz yaşam konforunu siz ve sevdikleriniz için sunmaya hazırlanıyor. Vizyon Ataşehir radye jeneral kullanılarak inşa edilmiş temeli, yangın uyarı sistemi ve merdiveni, çift asansör ve jeneratör sistemleri ile güvenlik konusunda da tam not alıyor. Daire içinde lüksün bir ayrıntı değil standart olduğu Vizyon Ataşehir'de ankestre mutfak, hazır mutfak ve banyo dolapları ile klima alt yapısı da sunulan kaliteli hizmetten sadece bir kaçı.
 
188 bin liradan başlıyor
Fonksiyonelliğin kalite ile buluştuğu Vizyon Ataşehir'de 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex daire seçenekleri bulunuyor. 16 katta yer alan toplam 54 dairenin tek bir blokta yükseldiği Vizyon Ataşehir, tüketicilere aradıkları konforu fazlasıyla sunuyor.
2010 yılı sonunda teslim edilecek olan Vizyon Ataşehir'de daire fiyatları büyüklüklerine göre 188.000 TL ile 450.000 TL arasında değişiyor. Vizyon Ataşehir'de, 12 Aydan – 120 Aya,  0,11'den- 0,94'e kadar uygun banka kredi faiz oranları uygulanırken, peşin ödemelerde de özel indirim imkanları sunuluyor. 

Vizyon Ataşehir, yaşam alanının vizyon sahibi olmasını isteyen herkese İstanbul'un en hızlı gelişen yerleşim bölgesi Şerifali'de mutluluğa giriş biletini veriyor.
 

Vizyon Ataşehir iletişim bilgileri
Web: www.vizyonatasehir.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 466 1 466

  • Etiketler:

Yorum Yaz