maritbet girişmaritbet
Vitanova Yalı Daireleri satış rekoru kırdı!

Vitanova Yalı Daireleri satış rekoru kırdı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Vitanova Yalı Daireleri 3 ayda 27 daire satarak Ege'de satış rekoru kırdı.

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda yer alan Vitanova Yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak Bodrum'da bir rekora imza attı. Toplamda 36 daire bulunan sitede son 8 ev için ise çeşitli kampanyalar başlatıldı. Doların yükselmesi ile birlikte dairelerde kampanya yapan İrtanki Turizm Yatırım Sanayi Limitet Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Burak İrtanki, 8 dairede kampanya başlattıklarını ifade etti. Daireleri satın alanlar ise Tekne servisi, oda servisi, hava alanı servisi, spa, fitness merkezi, çocuk kulübü, davetlerde catring hizmeti ve 3 adet restoran hizmeti sunuluyor.

Denize sıfır olan evlere talip olan vatandaşlar ve yatırımcılar ise İrtanki şirketi tarafından didik didik araştırıldıktan sonra ev satışları yapılıyor. Ev sahibi olanların geçmişi araştırıldıktan sonra uygun kriterleri taşımayanlar İrtanki şirketi tarafından ev almaya uygun bulunmuyor.

Bir dublex, 3 bahçe katı, 4 teras katında daire kaldığını belirten Amerikalı iş adamı Burak İrtanki Vita Nova yalı dairelerinin satışları doların yükselmesi ile biraz yavaşladığını ifade ederek şu sözlere yer verdi: "Başta emlak sektörü olmak üzere birçok yatırcı doların yükselmesi nedeniyle gayrimenkul alışları durdu. 3 ay içerisinde 27 daire sattık. Son 8 dairemizde ise çeşitli kampanyalar yapmaya başladık. Vitanova dairelerimiz tamamen ithal ürünlerle yapılmıştır. A kalite malzeme kullanılarak yapımı gerçekleştirilen evlerimizi satın alanlar evin ayrıcalıklarını fark ediyor. Birçok sosyal aktivitenin de bulunduğu dairelerimiz denize 20 metre uzaklıktan başlıyor. Eşsiz ege deniz manzarası ile göz kamaştırıcı doğanın içerisinde ev sahibi olmak isteyenler bizi seçiyor" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vitanova Yalı Daireleri satış rekoru kırdı!
  • 21.09.2015 10:38

Vitanova Yalı Daireleri satış rekoru kırdı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Vitanova Yalı Daireleri 3 ayda 27 daire satar ...