maritbet girişmaritbet
Vien İnşaat gümbür gümbür geliyor!

Vien İnşaat gümbür gümbür geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Vien İnşaat, ultra lüks malzemeleriyle konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

2009 yılından beri Kadıköy-Bağdat Caddesi ve Ataşehir bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren Vien İnşaat, yurt dışında birçok otelin altına imzasını attı. Nişantaşı aksında Tahtacı Apartmanı projesini tamamlayan firma Göztepe, Fenerbahçe, Ataşehir ve Şaşkınbakkal bölgelerindeki yeni yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni projeler yolda

Birinci sınıf malzemenin kullanıldığı projeleriyle öne çıkan Vien İnşaat Geberit, Vitra, Artema, Franke gibi markalarla çalışıyor. Firma Şaşkınbakkal'da 14 katlı tek blokta 30 daire inşa ediyor. 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı Kaya Apartmanı'nda teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Göztepe'de yükselen Uysal Apartmanı ise 2+1, 3+1, dubleks olmak üzere 20 konuttan meydana gelmekte. Daire fiyatlarının 1.1 milyon lira seviyesinden başladığı projede satışı süren sınırlı sayıda ev bulunmakta.

Fenerbahçe'de denizin hemen yanında

Fenerbahçe'de sahil ve yat limanına yürüme mesafesindeki Emek Apartmanı'nda 160 metrekarelik 4+1'ler, 260 metrekarelik 5+1'ler yer almakta. Projedeki evlerin fiyatları 2 milyon 500 bin lira ile 5 milyon lira arasında farklılık gösteriyor.

Ataşehir'de Kocasinan Caddesi üzerinde inşa edilecek ve 22 daire, tek dükkandan meydana gelecek olan projede yaşam Haziran 2016'da başlayacak. 1200 metrekare arsa üzerinde hayat bulan projede fiyatlar, bölgeye göre uygun seviyede.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vien İnşaat gümbür gümbür geliyor!
  • 25.01.2016 15:15

Vien İnşaat gümbür gümbür geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Vien İnşaat, ultra lüks malzemeleriyle konforlu ...

Vien İnşaat, 4 yeni projeyle geliyor
  • 31.12.2015 17:04

Vien İnşaat, 4 yeni projeyle geliyor

Nişantaşı’ndaki projesini tamamlayan Vien İnşaat yoluna Ataşehir, Göztepe ve Fen ...