maritbet girişmaritbet
Venedik Kanallı Proje

Venedik Kanallı Proje

Via Development Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Gaziosmanpaşa’daki Venezia projesinin ardından, Eyüp’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle ortak olarak, 600 bin metrekare arsa üzerinde 1 milyar dolarlık yeni projeye başlayacaklarını açıkladı

Via Development Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Gaziosmanpaşa'daki Venezia projesinin ardından, Eyüp'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle ortak olarak, 600 bin metrekare arsa üzerinde 1 milyar dolarlık yeni projeye başlayacaklarını açıkladı.

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği farklı projelerle gündeme gelen Via Development Management, Viaport Kurtköy,  Viaport Houses&Suites ve Viaport Venezia'nın ardından şimdi de Vialand projesini görücüye çıkaracak.

Via Development Management Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, İstanbul Eyüp'te hayata geçirecekleri projenin 600 bin metrekarelik arsada yapılacağını belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük perakende yatırımını Eyüp'te gerçekleştireceğiz” dedi.

Bayraktar, 1 milyar dolar değerindeki Vialand'i İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile birlikte ortak olarak gerçekleştireceklerini açıklayarak, şu bilgileri verdi: “Vialand'de İBB ile ortağız. Yap işlet ve devret modeliyle hayata geçiriyoruz. Eğlence ve AVM bir arada olacak. Temalı park yapacağız. Dünyada bir benzeri daha olmayacak. Projeyi Nisan'da görücüye çıkartıp, 2013'te tamamlamayı planlıyoruz.”

Dünya üçüncüsü

Aralık 2011'de görücüye çıkardıkları Venedik temalı Venezia projesinde satışların çok iyi gittiğini vurgulayan Bayraktar, 2 bin 500 konutluk projede 732 konutu sattıklarını söyledi. Bayraktar, projedeki ofislerin de yaz başında satışa çıkacağını ifade etti.

Coşkun Bayraktar, “Proje AVM ile birlikte İstanbul'a gelen turistlerin mutlaka uğradıkları bir yer alacak. Kente gelen turist sayısını bile arttırabilir. Birçok sürpriz olacak. Motorlu botlar ve gondollar olacak” diye konuştu.

Bayraktar, Venezia'nın benzeri olarak dünyada 2 projenin bulunduğuna vurgu yapan Bayraktar, “Bunlardan biri Katar Doha'da diğeri ABD Las Vegas'ta. Buralara herkes gidiyor. Üçüncüsü ise Venezia olacak. Venezia'yı ve dolayısıyla İstanbul'u tüm dünyaya tanıtacağız” diye konuştu.

Metris'e talip olurum

Bayraktar, Venezia'nın hemen yanında yer alan Metris Cezaevi'nin taşınması durumunda orada da bir proje yapabileceklerini belirterek, “Venezia bittiğinde ve başarılı olduğunda Metris'in de taşınması gündeme gelirse Venezia'yı destekleyecek bir proje yapmak isterim” dedi.

Coşkun Bayraktar, farklı projeleri gerçekleştirmelerini ve bunda başarılı olmalarını hem perakende hem de gayrimenkul sektörünü iyi bilmelerine bağlarken, “Benzeri olmayan projeler yapıyoruz. Yeni projelerimiz de böyle olacak” dedi.

Milliyet Emlak

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konsept bir yaşam için bu projeleri seçin
  • 21.03.2014 15:59

Konsept bir yaşam için bu projeleri seçin

İstanbul’da yer alan konsept projeleri sizin için araştırdık ...

Gaziosmanpaşa Venezia’da 581 bin 134 TL’ye 3+1!
  • 02.06.2013 09:03

Gaziosmanpaşa Venezia’da 581 bin 134 TL’ye 3+1!

Bayraktar&Gürsoy tarafından hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Venezia projesinde ta ...

Venezia Evleri’nde 2 bin 865 TL taksitle! Ödemeler 1 yıl sonra!
  • 19.05.2013 15:49

Venezia Evleri’nde 2 bin 865 TL taksitle! Ödemeler 1 yıl sonra!

KİPTAŞ’ın eski genel müdürlük binası arsası üzerine kurulan Venezia Evleri proje ...

Cenk Hayırlıoğlu: 2013 yılı inşaat sektörü için parlak geçecek!
  • 29.01.2013 10:17

Cenk Hayırlıoğlu: 2013 yılı inşaat sektörü için parlak geçecek!

VİA Grubu için 2013 yılı oldukça önemli. Via/Port Venezia Satış Pazarlama Direkt ...

Venezia Gaziosmanpaşa’da 222 bin 196 TL’ye! Yüzde 1 peşinat!
  • 25.10.2012 08:53

Venezia Gaziosmanpaşa’da 222 bin 196 TL’ye! Yüzde 1 peşinat!

Bayraktar&Gürsoy ortaklığında yapılan Venezia Gaziosmanpaşa projesinde yüzde 1 p ...

Via/Port Venezia müziğe destek vermeye devam edecek!
  • 12.10.2012 12:42

Via/Port Venezia müziğe destek vermeye devam edecek!

Pop müziğin kralı Serdar Ortaç'ın son konserinin ana sponsoru olan Via/Port Vene ...