maritbet girişmaritbet
VENEDİK KANALLI PROJE!

VENEDİK KANALLI PROJE!

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın bir projesi olan VIA/PORT Venezia ile birlikte Venedik İstanbul’dan yükselecek.

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın bir projesi olan VIA/PORT Venezia ile birlikte Venedik İstanbul'dan yükselecek. Kiptaş ile hasılat paylaşımı modeli ile gerçekleştirilen VIA/PORT Venezia; İtalyan estetiğini yansıtan konutları, içinde gondolla gezeceğiniz alışveriş merkezi ve modern ve tematik ofisleriyle İstanbul'un yeni cazibe merkezi olacak

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı Eş Başkanı Coşkun Bayraktar, yatırım bedeli yaklaşık 1,3 milyar TL'nin üzerinde olan projenin değerinin, bitimiyle birlikte 2,5 milyar TL'yi geçeceğini öngördüklerini söyledi.

VIA Development & Management Co. CEO'su Tayfun Döşkaya mütekabiliyet yasasına paralel olarak hem İstanbul'un hem de projelerinin tanıtımını yapmak üzere Ortadoğu pazarı için Dubai'de, Avrupa pazarı içinse Londra'da ofis açtıklarını belirtti.

Türkiye'nin iki büyük şirketi Bayraktar Grup ve Gürsoy Grup, İstanbul'un çehresini değiştirecek VIA/PORT Venezia için bir araya geldi. Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi VIA/PORT Venezia, Gaziosmanpaşa'da 82bin m2'lik arazi üzerine kuruluyor. Kiptaş ile hasılat paylaşımı modeli üzerine anlaşma yapan Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı, Venezia ile dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik'i İstanbul'a taşıyacak. 2500 nitelikli konut, 70 bin m2'lik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin m2 tematik satılabilir ofis alanları bulunan VIA/PORT Venezia'nın yatırım bedeli ise 1,3 milyar TL' yi bulacağı öngörülmektedir.

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı Eş Başkanı Coşkun Bayraktar, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve VIA Development & Management Co. CEO'su Tayfun Döşkaya'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

“Dünyanın en güzel şehrine Avrupa'nın en güzel şehrini Viaport markasıyla taşıyoruz.”

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı olarak özel ve zor bir projeye imza attıklarını söyleyen Coşkun Bayraktar, “Dünya, Türkiye'yi gözlemliyor, Türkiye'ye geliyor. Biz de dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'a Avrupa'nın en güzel şehrini getirmek için yola çıktık” dedi. Coşkun Bayraktar, VIA/PORT Venezia'nın konut, alışveriş merkezi ve ofisleri ile adeta bir şehir olacağını, bulunduğu bölgeyi de bir cazibe merkezi haline getireceğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Konut, alışveriş, iş yaşamı gibi hayatın olmazsa olmazlarını VIA/PORT Venezia ile hak ettiği kalite ve en önemlisi estetikle buluşturuyoruz. Kentsel dönüşüm projesini ivmelendirecek VIA/PORT Venezia ve benzeri projeler ülke ekonomisi ve geleceği için domino etkisi görüyor. Projemize bu açıdan da bakılıp değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz.”

Proje bitiminde değeri 2,5 milyar TL olacak

Projenin 2014 yılının son çeyreğinde tamamlanmasının planladığını belirten Bayraktar, “VIA/PORT Venezia'yı bitirdiğimizde yaklaşık 2,5 milyar TL civarında proje değeri olacağını öngörüyoruz” dedi.

Temalı proje…

VIA Development & Management Co. CEO'su Tayfun Döşkaya ise projenin detayları konusunda bilgi verdi. VIA/PORT Venezia'nın Gaziosmanpaşa'da 82 bin m2'lik arazi üzerine kurulduğunu söyleyen Tayfun Döşkaya, “Konut, alışveriş merkezi ve ofis etaplarıyla VIA/PORT Venezia çok şık ve temalı bir proje. Venedik tarih boyunca Avrupa'nın önemli ticaret, alışveriş ve turizm merkezlerinden biri oldu. Sadece mimari konsept açısından değil, alışveriş-ticaret-yaşam merkezi olması bakımından da Venezia, Venedik ile özdeşleşecek” dedi.

Fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor

Tayfun Döşkaya, projenin konut bölümünün toplam beş kuleden oluştuğunu ve bu kulelerde 2500 adet nitelikli konut bulunacağını belirtti. Daire tiplerinin 61 m2'den 217 m2'ye kadar çeşitlilik göstereceğini, fiyatların ise 179 bin TL'den başlayıp şerefiyesine göre değişiklik göstermektedir.

Yüzde 50 oranında prim vaat ediyor

Döşkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Tasarımda farklı konut tipleri üreterek her bütçeye yönelik fiyat alternatifi oluşturmaya özen gösterdik. Özel bir ödeme sistemi de oluşturduk. Bayraktar&Gürsoy Finansman Modeli ile 30 ay vade farksız ödeme alternatiflerimiz var. Bununla beraber Türkiye'nin önde gelen bankalarıyla yapmış olduğumuz işbirliği çerçevesinde 120 aya varan kredi imkânı sunuyoruz. VIA/PORT Venezia'dan lansman döneminde konut alanların projenin teslim tarihine kadar yüzde 50 civarında prim kazanacağını öngörüyoruz. Konut sahibi olmak isteyenlere sadece keyifli bir yaşam değil, aynı zamanda çok kazançlı bir yatırım fırsatı da sunuyoruz. “

Yüzde 30'unun satışı tamamlandı

VIA/PORT Venezia'nın öngörülen satış süresinin 24 ay olarak belirlendiğini anlatan Tayfun Döşkaya, “Ancak kapalı satışa çıktığımız 1 Kasım tarihinden itibaren aldığımız 800'e yakın ön talep gösteriyor ki bu da projenin yaklaşık %30'una denk geliyor. Sanırım hedeflediğimiz satış süreci çok daha kısa olacak” dedi..

Dubai ve Londra'da ofisler açıldı…

Mütekabiliyet yasasına değinen ve yabancıların konut edinme imkânlarının kolaylaşması ile birlikte özellikle İstanbul'da konut talebinin ciddi oranda artacağının altını çizen Tayfun Döşkaya, Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı olarak İstanbul ve projelerinin tanıtımını yurtdışında aktif bir şekilde yapabilmek üzere Ortadoğu pazarı için Dubai'de, Avrupa pazarı için ise Londra'da ofis açtıklarını belirtti.

Venedik temalı Alışveriş ve Yaşam merkezi konsepti ile ayda 2 milyon ziyaretçi hedefleniyor.

Tayfun Döşkaya, alışveriş merkezi hakkında da bilgi verdi: “70 bin m2 kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezimiz Venedik konseptli… Hedeflenen aylık ziyaretçi sayısı ise 2 milyon… Modanın öncü markalarının yanı sıra Venedik'in eşsiz güzelliği, su kanalları, mimarisindeki Akdeniz esintileri, Venedik'ten getireceğimiz kültürel ve sanatsal etkinlikler merkezimizin en büyük çekim güçleri olacak”

İstanbul'un ulaşımı en kolay projelerinin arasında..

TEM Otoyolu'nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, tramvay hatlarının yanı başında olan proje, ulaşım noktasında avantaj sunuyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı metro hattından direkt bağlantı alıyor diye belirten Tayfun Döşkaya Şunu söyleyebilirim ki; Viaport Venezia, İstanbul'un ulaşımı en kolay projeleri arasındadır dedi.

Proje Künyesi:

Yatırımcı : Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Mimari : Dome Mimarlık

Arsa Büyüklüğü : 82 bin m2

AVM Kiralanabilir Alan : 70 bin m2

Ofis Alanı : 50 bin m2

Via/Port Venezia İletişim Bilgileri

Web: http://viaportvenezia.com/

Telefon: 444 8 842

E posta: [email protected]

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konsept bir yaşam için bu projeleri seçin
  • 21.03.2014 15:59

Konsept bir yaşam için bu projeleri seçin

İstanbul’da yer alan konsept projeleri sizin için araştırdık ...

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı 2014 hedeflerini 15 Ocak’ta açıklayacak
  • 11.01.2014 11:49

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı 2014 hedeflerini 15 Ocak’ta açıklayacak

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı 2014 hedeflerini sadece emlak editörlerinin k ...

Venezia Evleri’nde 2 bin 865 TL taksitle! Ödemeler 1 yıl sonra!
  • 19.05.2013 15:49

Venezia Evleri’nde 2 bin 865 TL taksitle! Ödemeler 1 yıl sonra!

KİPTAŞ’ın eski genel müdürlük binası arsası üzerine kurulan Venezia Evleri proje ...

Cenk Hayırlıoğlu: 2013 yılı inşaat sektörü için parlak geçecek!
  • 29.01.2013 10:17

Cenk Hayırlıoğlu: 2013 yılı inşaat sektörü için parlak geçecek!

VİA Grubu için 2013 yılı oldukça önemli. Via/Port Venezia Satış Pazarlama Direkt ...

Venezia Gaziosmanpaşa’da 222 bin 196 TL’ye! Yüzde 1 peşinat!
  • 25.10.2012 08:53

Venezia Gaziosmanpaşa’da 222 bin 196 TL’ye! Yüzde 1 peşinat!

Bayraktar&Gürsoy ortaklığında yapılan Venezia Gaziosmanpaşa projesinde yüzde 1 p ...

Via/Port Venezia müziğe destek vermeye devam edecek!
  • 12.10.2012 12:42

Via/Port Venezia müziğe destek vermeye devam edecek!

Pop müziğin kralı Serdar Ortaç'ın son konserinin ana sponsoru olan Via/Port Vene ...