maritbet girişmaritbet
Ve Güneşli’de çifte bayram fırsatı! Yüzde 5 indirim!

Ve Güneşli’de çifte bayram fırsatı! Yüzde 5 indirim!

Markalı konut projeleriyle çehresi yenilenen Güneşli, Ve Güneşli projesinin bayrama özel avantajlı fiyatlarıyla hareketleniyor. Mahalle sıcaklığını rezidans konforuyla birleştiren Ve Güneşli, 3 bin TL’den başlayan fiyatları ve bayramda da devam eden yüzde 5’e varan indirimleriyle yatırımcısına çifte bayram sevinci yaşatıyor!

 

İkinci Maslak olmaya aday Güneşli bölgesi, markalı konut projeleri sayesinde hızla değişip, dönüşmekle kalmıyor, yatırımcısına da hızlı ve yüksek kar avantajı yaratıyor. İstanbul'da markalı konut projelerinin gözdesi olan Güneşli bölgesi, yatırımcı ve vizyoner ev sahipleri için sunduğu farklı alternatiflerle her geçen gün daha da değerleniyor. 
 
Birbiri ardına yapılan rezidanslarla dikey bir yapılaşma örneği gösteren bölgede, Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya işbirliğiyle hayata geçirilen Ve Güneşli projesi, hem konfordan hem de doğallıktan vazgeçmek istemeyen konut alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
 
Yatay doğal ve modern 
 
10, 11, 12 katlı üç blok 214 daireden ve ticari ünitelerden oluşan Ve Güneşli projesi, sergilediği yatay, doğal ve modern mimarinin bölgedeki ilk örneği olma özelliği taşıyor. Trafikte zaman kaybetmeden havalimanına ve anayollara ulaşma imkanı tanıyan Yalçın Koreş Caddesi'ndeki Ve Güneşli projesi, metropol merkezinde sakin ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. İnşaat sektörünün deneyimli isimlerinden Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya'nın işbirliği ile hayata geçireceği 214 konutluk projede satışların başladığını dile getiren Depar Teknik Yapı yönetim kurulu üyesi ve konsorsiyum sözcüsü Ahmet Fırat, “Sosyal tesis ve yeşil alanının genişliği ile Güneşli ve çevresine yeni bir soluk katacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.  Güneşli bölgesinin gülümseyen yüzü olacak proje 1+0,  1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak. Ahmet Fırat, “Güneşli projesi; yaşam kalitesi A, gelir düzeyi ise A ve B olan, hayatını güzelleştirirken kolaylaştırmak da isteyenlere yepyeni olanaklar sunacak” diye konuştu. 
 
Bayrama özel yüzde 5 indirim!
 
Gerek mimari tarzı, gerekse çevreci konseptiyle modern ve şık bir yaşam tarzını benimseyenlerin İstanbul'daki yeni adresi olacak olan proje bayram döneminde süren ve lansmana kadar devam edecek fiyat avantajlarıyla yatırımcısına çifte bayram yaşatma fırsatı sunuyor. İstanbul'un en yeni gözde merkezlerinden birinde şık ve modern bir komplekste yaşamak isteyenler kadar yatırımcıların da ilgisini çeken projede metrekare fiyatları 3 bin- 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Üstelik lansman dönemine kadar yüzde 3-5 arasında değişen indirim fırsatlarıyla bayram dönemini karlı bir yatırım fırsatına çeviriyor. Lansman sonrası fiyatların artacağının ve önümüzdeki 2 yıl içinde bölgedeki en düşük metrekare fiyatlarının 5 bin TL'den başlayacağını dile getiren Fırat, “Güneşli her geçen gün değerlenen bir lokasyon. Yerli ve yabancı yatırımcının ilgisi büyük. İstanbul'un en hızla değerlenen bölgesinde, sıra dışı ve şık bir projede erken dönem avantajlarıyla yer almak isteyen konut alıcılarını bekliyoruz” dedi. 
 
Ve Güneşli İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 80 83

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında
  • 18.11.2013 11:58

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında

Ve Güneşli projesinin maketini emlaktasondakika.com ekibi olarak satış ofisinde ...

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu
  • 14.11.2013 12:59

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu

Ve Güneşli Evleri projesinin örnek dairesini emlaktasondakika.com ekibi olarak y ...

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!
  • 20.03.2013 11:05

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!

50 milyon lira yatırım değerine sahip olan Ve Güneşli projesinin lansmanından gö ...

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 19.03.2013 13:40

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!

Depar Teknik Yapı-Teleset mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiri ...

Ve Güneşli projesinin daire içi görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 18.03.2013 16:41

Ve Güneşli projesinin daire içi görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Yeni bir proje olan Ve Güneşli'nin daire için görselleri emlaktasondakika.com fa ...

Ve Güneşli projesinin görselleri yayında!
  • 28.11.2012 10:02

Ve Güneşli projesinin görselleri yayında!

Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçir ...