maritbet girişmaritbet
Varyap Meridian’de 225 bin liraya!

Varyap Meridian’de 225 bin liraya!

Varyap Meridian’da, birinci etap satışlarının yüzde 98’i, ikinci etap satışların ise yüzde 65’i bitirildi. Projede fiyatlar 225 bin liradan başlıyor

 


Türkiye'nin ilk LEED kayıtlı sürdürülebilir yeşil karma konut projesi olan Varyap Meridian, 2009'da başlayan inşaatı hızla devam ediliyor. 5 adet yüksek katlı konut bloğu bulunan Varyap Meridian'de, D Blok kaba inşaatının yüzde 85'i, E Blok'un kaba inşaatının ise yüzde 55'i, C Blok'un ise %10'u bitirildi. Varyap Meridian; 5 adet yüksek katlı konut, 1 adet otel ve ofis kulesi ile 3 adet ticari blok ve 14 villadan oluşuyor.
 
Anadolu'nun En Yüksek Binasının İnşaatı Başladı
Türkiye'nin Batı Ataşehir'deki yeni Finans Merkezi'nde gerçekleştirilen ve bölgenin ilk uluslar arası projesi olan Varyap Meridian'ın birinci etap satışları yüzde 98, 2. etap satışları ise yüzde 65 oranında tamamlandı.
 
60 katlı A Blok'un ilk 19 katında ev-ofis, 20'nci katından itibaren, 60'ıncı kata kadarında rezidanslar olacak. 40 metrekare stüdyo daireden 5 oda 1 salon daireye kadar, kat bahçeli ve teraslı seçeneklerin yer aldığı projede, 1.500 daire, 450 farklı kat planı ile satışa sunuluyor.  Daireler 225 bin TL ile 1 milyon 209 bin TL aralığında fiyatlardan satılıyor.
 
Marmara ve İstanbul Boğazı manzaralı olacak
Varyap Meridian'ın 60 katlı A Blok'u tamamlandığında, Anadolu yakasının en yüksek binası olacak. Projenin üst katları, Marmara Denizi ve İstanbul Boğazı manzarası sunuyor. Projede, finansal olarak müşterilerin %100'e varan oranlarda prim sağlaması bekleniyor.
 
Varyap Meridian inşaatı hız kesmiyor
Varyap Meridian'ın konut bloklarında kaba inşaatın yüzde 76'sı bitti. 24 katlı D Blok'ta 11. katın kaba inşaatı devam ederken,  41 katlı E Blok'un kaba inşaatının yüzde 48'i tamamlandı ve binanın üçüncü katına ulaşıldı. Hafriyat çalışmaları tamamlanan 60 katlı A Blok, 24 katlı B Blok ve 45 katlı C Blok'un ise temel inşaatları devam ediyor. Projenin, 2012 yılında tamamlanması planlanıyor.
 
40 metrekarelik studio, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ile kat bahçeli ve teraslı olarak tasarlanan özel dairelerin yer aldığı Varyap Meridian, başka hiçbir projede olmayan sayıda daire seçeneği sunuyor. Varyap, daire sahiplerine özel, binlerce metrekarelik ortak kullanım ve yeşil alan sunuyor. Bloklarda; kapalı yüzme havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar odası ve soyunma odalarından oluşan sosyal tesisler, iki açık havuz ve doğrudan blok asansörleriyle bağlantılı kapalı otopark ile bisiklet park alanları bulunuyor.
 
Mimari olarak dünyada bir ilk olmasıyla İstanbul'un tanınmasına katkı sağlayan Varyap Meridian, henüz birinci yılını doldurmadan Avrupa'da “En İyi Gayrimenkul Projesi”, “En İyi Yüksek Binası” ve “En İyi Gayrimenkul” ödülü olmak üzere, çok prestijli üç ödül birden kazandı.

 

İletişim bilgileri
Web: www.varyapmeridian.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216 444 40 30 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz