maritbet girişmaritbet
Vakana Vadisi'nde villalar 450 bin dolara!

Vakana Vadisi'nde villalar 450 bin dolara!

Vakana Vadisi'nde metrekare ortalama birim fiyatı 2 bin dolar olarak belirlendi. Vakana Vadisi projesinde fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor

 


 
HY İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Vakana Vadisi, 20 bin 500 metrekare arsa üzerinde yapılıyor. Vakana Vadisi projesi; büyüklükleri 220 metrekare olan 3+1 çatı dubleksleri, alanları 255 metrekare olan 4+1 bahçe dubleksleri, alanları 365 metrekare olan ikiz villalar ve alanları 477 metrekare olan 4+2 müstakil villalardan meydana geliyor.

Metrekare fiyatının 2 bin dolar seviyesinde olduğu Vakana Vadisi'nde fiyatlar 450 bin dolar ile 960 bin dolar arasında değişirken, konut kredisi de kullanılabiliyor.
 
İnşaatına yaklaşık 2 ay önce başlanan Vakana Vadisi projesi'nin Şubat 2011'de teslim edilmesi planlanıyor. Toplam 46 konuttan oluşan Vakana Vadisi'nde 8 müstakil, 18 ikiz, 10 çatı ve 10 bahçe dubleksi bulunuyor. Zekeriyaköy Vakana Vadisi'nin müstakil villalarında kendilerine ait havuz ve otoparklar da bulunuyor.
 
Zekeriyaköy Vakana Vadisi projesinde; yürüme, koşu ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, çardak, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, mini futbol, ping-pong, bilardo,tenis, basketbol ve voleybol alanları, sauna ve fitness merkezinin bulunuyor. Vakana Vadisi projesi, Maslak ve Boğaz'a 15 dakika mesafede, Belgrad Ormanı'nın meşelerinin, gürgenlerinin ve kayınlarının oluşturduğu manzarası ile teknolojinin tüm imkanları kullanılarak hayata geçiriliyor.
 


Vakana Vadisi iletişim bilgileri 
Web: www.vakanavadisi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 202 90 58

  • Etiketler:

Yorum Yaz