maritbet girişmaritbet
Vadişehir'den sonra Başakşehir'i havaray uçuracak

Vadişehir'den sonra Başakşehir'i havaray uçuracak

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, emlaktasondakika.com'un canlı yayın konuğu oldu.

Gayrimenkul sektörünün son gözdesi Başakşehir'in çehresini değiştirecek Vadişehir'e satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Emlaktasondakika.com olarak ziyaret ettiğimiz Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, canlı yayın konuğumuz oldu.

İşte Akgül'ün Vadişehir ve gayrimenkul sektörü hakkındaki açıklamaları...

Vadişehir yoğun ilgi görüyor

"50 bin metrekare alan üzerinde 250 bin metrekare kapalı alana sahip bir proje. 28 Mart 2015 günü ilk etabı satışa açtık ve yoğun ilgi gördük. Dünyadaki olumsuz ortama rağmen proje ilgi gördü ve bu ilgi sürüyor. Vadişehir, lokasyonu ve özellikleriyle bölgede katma değer kazandırdı"

Yüksel Akgül'ün emlaktasondakika.com'a verdiği özel röportaj...

4+1'ler 48 saatte tükendi

"Vadişehir'de, mahalle özlemini gidermeye çalıştık ve yeşili yüzde 80'lerde tuttuk. Kule dediğimiz katlardan sıyrılıp konak tarzı projeler ürettik. Bunun ne kadar doğru bir tercih olduğunu 4+1 dairelerimizin 2 günde tükenmesi bize göstermiş oldu. Bundan sonra da kısa katlı projelere ağırlık vereceğiz"

Satış ofisine 2 bin 480 kişi gitti

"Başakşehir, yerleşkesini tamamlamış ve özel sektörde bizimki kadar büyük bir arsa yok. Proje 50 dönümden sonra devam edeceğiz. Vadişehir'i bir etaptan ibaret değil. Etrafımızda yapılan projelerde “Vadi” isminin kullanıldığını görüyoruz ve mutluyuz. İlk çıktığımız günden itibaren satış sıkıntısı yaşamadık. Son 10 günlük süreçte ilgi arttı diyebiliriz. 2 bin 480 kişi satış ofisimizi ziyaret etti, bu rakam artacaktır"

Ev alacaklara süper fırsat

"Bayramda hatırlatma kampanyası yaptık. Konut almak isteyenlerin ilgisi büyük oldu. Biz bu kapsamda vadeleri biraz açtık. Düşük peşinat ve sıfır faizli ödeme seçenekleriyle ev almak isteyenlerin önünü açtık. Burada bankayı devreye sokmamaya çalıştık"

Başakşehir modern bir yaşam merkezi

"Başakşehir projelerini Kayabaşı projeleriyle karıştırmamak gerekiyor. Çünkü Kayabaşı geleceği, Başakşehir dünü satıyor. Metrosu, yolları, sosyal donatı alanlarıyla Başakşehir modern bir yaşam merkezi oldu. Biz bu lokasyonda bir proje ürettik. Öte yandan Vadi, burada büyük katma değer oluşturdu"

Havaray bölgeyi uçuracak

"İşyerlerimiz ve evlerimiz arasındaki mesafeler trafik nedeniyle uzuyor. Başakşehir, mevcut yolları ve metrosunun dışında havarayla değer kazanacak. 2016 yılında hayata geçecek olan bir yatırım. Devam eden metro sistemi ve havaray, 3. Havalimanı'na bağlanacak. Kuzey Marmara Otoyolu'da Başakşehir'den geçiyor. Bölgeye olan ilginin nedeni de bu"

Yabancıların ilgisi beklenenin üzerinde

"Projeye başlamadan önce yabancıların ilgisinin fazla olacağını düşünmemiştik. Körfez ülkelerinden, Azerbaycan'dan, Türk Cumhuriyetleri'nden ilgi var. Prensip olarak toplu satış yapmıyoruz. Yabancılar Florya'ya, Etiler'e de gidebilir ancak Başakşehir'de kendilerini rahat hissediyorlar. Suudi Arabistan, Katar, Dubai, Mısır ve Suriyeliler bölgeye yoğun ilgi gösteriyor"

Yeni projeler yolda

"Vadişehir'in dışında Zeytinburnu'nda 200'ün üzerinde konut olacak yeni bir proje yapacağız. Kağıthane bölgesinde proje aşamasında olan bir yatırımımız var. Onun dışında Büyükçekmece bölgesinde de yeni bir proje var"

Türk ekonomisi sağlam, döviz artışı yabancıya yaradı

"Döviz kurundaki yükseliş yabancıların ilgisini artırdı. Onların alım gücü bir anlamda artmış oldu. 500 bin dolarlık evi 350 bin dolara alma fırsatı yakaladılar. Ancak Türkiye ekonomisinin ciddi bir yol aldığını görüyoruz. İşadamı kendi mecrasında, siyaset kendi mecrasında yürüyor. Bizler yatırımcı olarak bu ülkede istihdam oluşturmak için çaba sarf ediyoruz.  Kredi faizlerinin yükselmesi tüketici açısından olumsuz bir etki oluşturdu. Ancak burada şirket bünyesindeki ödeme seçeneği devreye giriyor. 3. Havalimanı için Türk bankaları özel kredi oluşturdu. Bu ekonomimizin ne kadar iyi olduğunun bir diğer göstergesi"

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yüksel Akgül canlı yayın konuğumuzdu!
  • 01.10.2015 16:12

Yüksel Akgül canlı yayın konuğumuzdu!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, projeyle ilgili önemli detaylar a ...

“Vadişehir’de satışlar yoğun bir şekilde devam ediyor”
  • 26.04.2015 18:34

“Vadişehir’de satışlar yoğun bir şekilde devam ediyor”

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Vadişehir Başakşehir projesine y ...

Vadişehir, ev alacakların gözdesi oldu!
  • 11.04.2015 16:47

Vadişehir, ev alacakların gözdesi oldu!

Vadişehir Başakşehir projesi ev almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. ...

Vadişehir Başakşehir'in maket videosu yayında!
  • 30.03.2015 18:40

Vadişehir Başakşehir'in maket videosu yayında!

Vadişehir Başakşehir konut projesinin maket videosu emlaktasondakika.com farkıyl ...

Vadişehir projesinin açılış töreninden özel kareler!
  • 30.03.2015 17:38

Vadişehir projesinin açılış töreninden özel kareler!

Vadişehir projesinin temelleri dualarla atıldı. Satış ofisinin de aynı gün hizme ...

Yüksel Akgül, Vadişehir projesini anlattı!
  • 28.03.2015 19:50

Yüksel Akgül, Vadişehir projesini anlattı!

Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Başakşehir Vadişehir projesiyle ...