maritbet girişmaritbet
Uptwins Deluxe Residence’da 169 bin 300 TL’ye

Uptwins Deluxe Residence’da 169 bin 300 TL’ye

Teknik Yapı, Kartal’da devam eden Uptwins Deluxe Residence projesinde yüzde 1 peşinat ve sıfır faizle konut satıyor.

 
Teknik Yapı, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Kartal'daki Uptwins Deluxe Residence projesinde kampanya başlattı.
Uptwins Deluxe Residence projesindeki kampanya kapsamında 12 aylık vadeyi seçen müşteriler, yüzde 1 peşinat ödemeleri halinde, daire tutarının yüzde 80'lik kısmına her hangi bir faiz oranı ödemeyecek. Uptwins Deluxe Residence projesinde bu ödeme planı çerçevesinde müşteriler sadece daire tutarının yüzde 19'luk kısmı üç eşit parça halinde 6 ayda bir ara ödeme şeklinde yapacak.

Kampanya dahilinde yüzde 1 peşinat ödeyenlerin 12 aylık vadedeki faiz oranı, yüzde 20 peşinat ödeyenlerin 24 aylık faiz oranı, yüzde 35 peşinat ödeyenlerin 36 aylık faiz oranları ve yüzde 50 peşinat ödeyenlerin 48 aylık faiz oranları sıfır olacak.
 
169 bin 300 liraya
Yaklaşık 13 dönümlük bir arsa içinde yükselen Uptwins Deluxe Residence, iki yüksek blok ve tek katlı ticaret merkezinden oluşuyor. Daire sahiplerinin kendilerine daha çok zaman ayırabilmesi için temizlik hizmetleri, Laundry & Kuru Temizleme, Vale Parking gibi birçok ayrıcalıklı hizmet Uptwins Deluxe Residence'ın hizmet yelpazesi içinde yer alacak. Diğer taraftan her bloğun terasında Business Center olacak. İsteyen daire sahipleri randevu alarak toplantılarını buralarda gerçekleştirebilecek. Uptwins Deluxe Residence projesinde tüm daireler, homeoffice şeklinde kullanılabilecek teknik alt yapıya sahip olacak. Uptwins Deluxe Residence'da konut fiyatları 169 bin 300 liradan başlıyor.


 
Uptwins Deluxe Residence iletişim bilgileri
Web: www.uptwins.com
Web: www.teknikyapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 444 10 07
 

 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz