maritbet girişmaritbet
Uplife Kadıköy lansman avantajlarıyla satışa çıktı

Uplife Kadıköy lansman avantajlarıyla satışa çıktı

"Yeni bir up, yeni bir efsane" sloganıyla Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy'de satışlar başladı.

'Up' markasıyla Uphill Court Bahçeşehir, Uprise Elite, Upcity Flats, Upcity Residence, Upcity Flats Center, Uplife Park, Uphill Court Ataşehir projelerini hayata geçiren Teknik Yapı, Fikirtepe'ye de Uplife Kadıköy'ü inşa ediyor. 

Lansmana özel yüzde 5 indirimle satışa sunulan Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. "Güçlü Türkiye için birlik vakti" kampanyasına da dahil olan Uplife Kadıköy'de 120 aya kadar 0,45 faiz uygulanırken, 240 ay vadeli satışlarda 0,79 faiz avantajı mevcut.

Özellikle Avrasya Tüneli'nin açılmasıyla birlikte Fikirtepe bölgesinde değer artışının kaçınılmaz olacağını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Umut Durbakayım, "Bölge tamamlandığında ulaşım ve lokasyon olarak Ataşehir Finans Merkezi'nden daha değerli bir hale geleceğine inanıyoruz. Buna bir örnekleme yapmak gerekirse, şuan Batı Ataşehir'de gayrimenkul fiyatları metrekare bazında 8 ila 11 bin lira arasında değişiyor. Fikirtepe'deki projelerin lansman fiyatları metrekare bazında 7 bin ila 8 bin 500 lira arazında değişiyor. Bu da gösteriyor ki Fikirtepe fiyat olarak Ataşehir'i yakalamış durumda. Yaşam başladığında ise Ataşehir'i geçeceği çok aşikar." dedi.

16 bin metrekare arsa üzerine kurulan Uplife Kadıköy, 3'ü 23 katlı, 1'i 24 katlı olmak üzeree 4 blok halinde yükseliyor. 830 adet lüks rezidans ve 20 birimden meydana gelen projede, 526 adet 1+1, 261 adet 2+1 ve 43 adet 3+1 mevcut. Rezidans daireler yönetim planında ofis ve home ofis olarak kullanılacak şekilde hazırlandı. 

Uplife Kadıköy teslim tarihi

Uplife Kadıköy'ün en önemli özelliğinden biri 5 kat kapalı otoparkı olması. Yaklaşık 1000 araçlık kapalı otoparka sahip olan Uplife Kadıköy'de daire metrekareleri 50 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Uplife Kadıköy'de teslimler 2019 yılının Aralık ayında yapılacak. Projenin satış büyüklüğü yaklaşık 1 milyar lira civarında. 

Uplife Kadıköy fiyat listesi

1+1 dairelerin fiyatları484 bin TL'den
2+1 dairelerin fiyatları733 bin TL'den
3+1 dairelerin fiyatları1 milyon 153 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy için ön talep sürecinde 2,500 kişi başvuruda bulundu. Bölgedeki alt yapı yatırımlarının tamamlanması, Avrasya Tüneli, Marmaray ve 1. köprünün hemen ayağında olması koşullarına bakıldığında uzun vadede yüzde 100'ün üzerinde prim yapacağı öngörülüyor.

uplife kadıköy

Fikirtepe, Ataşehir'le değil Bağdat Caddesi ile rakip!

Fikirtepe'nin evveliyatını bildiğini aktaran Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Fikirtepe'de benim balık avlarken, kuş avlarken çocukluğum geçti. Öyle bir mutena bir yer ki siz oradaki yeşil çimlerin üzerinden denizi görüyorsunuz, böyle bir bölge. Şimdi bu bölgenin bitmiş halini gözünüzün önüne getirmedikten sonra eskiyi bilmedikten sonra buranın ne olacağını kestirmeniz mümkün değil. Şimdi ben hem eskileri bildiğim için hem yılların verdiği tecrübeden, gittiğimiz yerde bitmişi de gözümle görüyorum. Filmler vardır hayal görülür, ben hayal görmüyorum, olacağı görüyorum ve yapıyoruz. Bu Tuzla'da da oldu, Ataşehir'de de oldu. Fikirtepe yepyeni bir Kadıköy. Sorunlar artık çözüldü, kartopu tepeye çıktı aşağı doğru süratle yuvarlanacak top büyüyecek ve biz bu yılın sonunda primlerin artış oranına baktığımız vakit Ataşehir'i çok çok sollamış olacak. Ataşehir değil, Fikirtepe'nin yarıştığı yer Bağdat Caddesi'dir.

Teknik Yapı'da 300 kişi işe başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıda bulunduğu istihdam seferberliği konusuna da değinen Durbakayım, "Tekink Yapı'da ortalama 3 bin civarında sigortalı çalışan var. Bizim şimdi başlayacağımız projelerle 300 kişi civarında istihdama artı getiriyor. Bu da demek ki biz yüzde 10'u bugünden sağlamış oluyoruz, yıl ortalamasına bakıldığında ise yüzde 20'ler oranında katkıda bulunacağız." dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Evora İzmir basına tanıtıldı
  • 25.09.2018 15:38

Evora İzmir basına tanıtıldı

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor
  • 25.09.2018 13:32

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ve Halk GYO Genel M ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...