maritbet girişmaritbet
Uni Life’ta 19.500 liraya daire!

Uni Life’ta 19.500 liraya daire!

Çanakkale’de yapılan Uni Life projesi çok uygun fiyatlarla dikkat çekiyor. Uni Life’ta 33 metrekarelik stüdyo daireler 19.500 liradan satılıyor

 

 
Çanakkale'de yenilikçi tasarımları, uygun fiyat politikaları ve konsept mimari projeleriyle adından bahsettiren Mim İnşaat, yeni projesi Uni Life ile daha önce inşa ettiği Troia Palace'ta olduğu gibi ekonomik, ergonomik, modern ve enerjik yaşam alanları üretmeye devam ediyor.

19 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Uni Life projesindeki dairelerin büyük bölümü satıldı. Çanakkale'nin eşsiz doğasını ve boğaz manzarasını birleştiren, alışveriş merkezi, üniversite, hastane ve sahil bandının ortasına konumlandırılan Uni Life projesinde stüdyo daireler 19.500 liradan, 1+1 daireler 35.500 liradan, 2+1 daireler de 51.500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Uni Life projesinde, Finansbank ile yapılan özel proje anlaşması doğrultusunda, 120 aya kadar varan konut kredisi kullanılabiliyor.
 
Uni Life projesinin gerek Çanakkale'den gerekse büyük metropollerden gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren firma yetkilileri şu açıklamalarda bulundu:
“Çanakkale'nin yükselen değeri Kepez de üniversite, alışveriş merkezleri ve yaşam alanlarının ortasına konumlandırdığımız boğaz ve orman manzaralı projemiz; şehirdeki tüm müzelere, kalelere ve savaş alanlarına 5- 10 dakika, Şehitler Abidesi'ne 30, Troia antik kentine 30 dakika, Assos antik kentine 1 saatlik mesafede olan Uni Life projemizde kısa sürede konutlarımızın % 50 sinin satılması hem memnuniyet vericidir. Çanakkale'nin turistik bir üniversite şehri ve yükselen bir marka şehir olması nedeniyle gerçekleştirdiğimiz fonksiyonel projeler gerek kullanım gerekse yatırım amaçlı tercih ediliyor.”
 
 

Unilife iletişim bilgileri
Web: www.mim-uni.com
Tel: 0 286 217 03 30
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz