maritbet girişmaritbet
Ukra City'de 60 ay vadeli sistem

Ukra City'de 60 ay vadeli sistem

Türkiye'de ilk kez 30 yıl vadeli konut kredisi imkânı sunan Ukra İnşaat, Ukra City projesinden daha önce ev almış müşterilerini 60 ay vadeli yeni Ukra kredi paketi ile buluşturuyor

Son dönemde bankaların konut kredisi faizlerinin, neredeyse tüm vadelerde yüzde 1'in üzerine çıkmış olmasından hareket eden Ukra İnşaat, yeni ve düşük faizli bir finansman sistemini devreye alıyor. Hayata geçirilen Ukra Finans Sistemi ile müşterilerin Ukra City'den konut satın aldığı dönemden sonra oluşan faiz artışlarından zarar görmemesi için daha önce taahhüt edilen düşük faiz oranlarından 60 ay vade ile kredi kullanması imkanı sağlanıyor.

Ukra Finans Sistemi paketiyle alıcılar, banka kredisinde olduğu gibi yüzde 25 peşinat ile Ukra İnşaat'tan kredi kullanabiliyor. Sistem sayesinde, bugünkü yüksek faiz oranları yerine, kendilerine daha önce taahhüt edilmiş olan ve yüzde 0,59 ila yüzde 0,70 arasında değişen düşük faiz oranlarında kredi kullanmış oluyor. Sağladığı finansman kolaylıklarıyla müşterilerini belirsiz risklerle karşı karşıya bırakmamayı amaçladıklarını belirten Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel yeni finansman sistemi ile ilgili şunları söyledi: "Müşterilerimizin her zaman yanında olmaya, tüketici taleplerini göz önüne alarak müşterilerimize ekstra avantajlar sunmaya devam ediyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz Ukra Finans Sistemi ile müşterilerimize yine en uygun ödeme seçeneklerini, en uzun vadelerle sunuyoruz. Ukra Finans Sistemi sayesinde her müşterimiz, 100.000 TL'lik bir işlemde ortalama olarak toplam 7.000 – 8.000 TL değerinde ödeme avantajına kavuşuyor. Bu da aylık ortalama 100-150 TL'lik bir avantaja denk geliyor. Üstelik Ukra Finans Sistemi ile kredi kullanan müşterilerimiz, banka kredilerinde olan Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu kesintisi, hayat sigortası ve dosya masrafı gibi diğer ek maliyetleri de ödemediği için çok daha avantajlı oluyorlar." Ukra City'de halen devam eden kampanyada ise müşteriler yüzde 25 peşinat ile 60 ay vadeli faizsiz Ukra Finans kredisi kullanabildiği gibi kısa süre içerisinde Vakıfbank ile yapılmış özel anlaşma çerçevesinde banka kredisi kullanma seçeneğine de sahip olacak.
 

Tel: 0212 - 444 82 72 / 867 95 00

web: www.ukracity.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz