maritbet girişmaritbet
Tual Adalar, avukat ve doktorların ilgi odağı oldu

Tual Adalar, avukat ve doktorların ilgi odağı oldu

Dağ Mühendislik tarafından Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Kartal'da yükselen Tual Adalar, avukat ve doktorlardan yoğun ilgi görüyor

Kartal'da Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Tual Adalar, Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. Hem yatırımcı hem de kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tual Adalar, doğru lokasyonu, konumlanması ve her geçen gün artan yatırım potansiyeliyle şehre de değer kazandıracak bir proje olarak yükseliyor. 

Tual Adalar 6 blok olarak toplam 471 konuttan meydana geliyor. 'Tual Adalar' projesinde birinci kattan itibaren orman ve Adalar manzarasına hakim 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri mevcut.

Projede 1+1'ler 71 ila 86 metrekare, 2+1'ler 115 ila 145 metrekare, 3+1'ler 159 ila 177 metrekare, 4+1'ler ise 183 ile 202 metrekare arasında tasarlandı. ‘Tual Adalar'da her daire için depo alanı ve kapalı otopark ayrıldı. Otopark alanlarında elektrikli araçlar için şarj ünitelerine yer verildi.

Kazandıran yatırım

Tual Adalar projesiyle ilgili bilgi veren Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ şunları söyledi: ‘İstanbul Anadolu Yakası'nın yıldızı giderek parlayan semti Kartal'a yatırım yapanlar her zaman kazançlı çıkacaktır. Hem kentsel dönüşüm çalışmaları hem altyapı çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını giderek artırdı, bu artışın devam edeceğini öngörüyoruz. 

Tual Adalar projemize en çok beyaz yakalı olarak tabir edilen üst profil ilgi gösteriyor. Kartal bölgesindeki, Anadolu Yakası Adalet Sarayı ve bölgenin en büyük hastanesine yakın olması nedeniyle avukat ve doktorlar da Tual Adalar projemize yoğun ilgi gösteriyor. Aynı zamanda Kadıköy- Kartal metro hattı bölgenin değerine değer katıyor” dedi. 

Tual Adalar şantiyesi online takip edilecek…

Öte yandan Dağ Mühendislik, hayata geçirdiği ‘Tual Adalar' ve ‘Tual Bahçekent' projelerinin web sitelerini yeniliyor. Yenilenen web sitelerinden artık Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinin şantiyesini online takip etmek mümkün olacak. 

Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak üzere kampanyalar düzenleyen Dağ Mühendislik'in yüzde 5 peşinatla 120 ay ve 0,70 oranlı kampanyası da  yıl sonuna kadar devam ediyor.

 Tual Adalar'da daire fiyatları; 1+1 daireler 359 bin TL, 2+1 daireler 574 bin TL, 3+1 daireler 777 bin TL, 4+1 daireler ise 986 bin TL'den başlıyor.

Tual Adalar, yanıbaşında yer alan Aydos Ormanları'nın bol oksijenli havası ile şehir hayatının içinde nefes aldırmayı hedefliyor. Yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış olan 'Tual Adalar'da teslimlerin 2018 yılının ilk yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

E-5 ile TEM'e olan 5'er dakikalık mesafesi ve metro hattına olan yakınlığıyla dikkat çeken projenin sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna, hamam, kreş ve güvenli yürüyüş parkurları yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Dubai'den beklentilerin üzerinde bir taleple döneceğiz'
  • 06.09.2016 14:07

'Dubai'den beklentilerin üzerinde bir taleple döneceğiz'

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’te, 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyl ...

Tual Bahçekent'in 3+1 örnek daire videosu
  • 22.07.2016 16:59

Tual Bahçekent'in 3+1 örnek daire videosu

Dağ Mühendislik'in Tual Bahçekent projesinde bulunan 3+1 örnek dairesinin videos ...

Tual Adalar görücüye çıktı!
  • 12.03.2016 09:43

Tual Adalar görücüye çıktı!

Dağ Mühendislik'in yeni projesi Tual Adalar'ın basın lansmanı yapıldı. ...

Doğan Dağ, Tual Adalar'ı anlattı!
  • 11.03.2016 17:23

Doğan Dağ, Tual Adalar'ı anlattı!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Kartal'daki Tual Ada ...

'Tual' markalı projelere yenileri geliyor
  • 26.11.2015 13:25

'Tual' markalı projelere yenileri geliyor

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, düzenlediği basın to ...