maritbet girişmaritbet
Triad Park’ta 170 BİN LİRAYA DAİRE! HAZİRANDA TESLİM

Triad Park’ta 170 BİN LİRAYA DAİRE! HAZİRANDA TESLİM

Triad Park’ta konut fiyatları 170 bin liradan başlayarak 360 bin liraya kadar çıkıyor

Triad Park 25 dönüm arsa üzerine oturan 12 adet blok ve toplam 272 adet daireden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri bulunuyor.
İstanbul'da Anadolu yakasının gelişen bölgesi Sancaktepe‘de bulunan Triad Park, Alemdağ, Sarıgazi, Çekmeköy üçgeninde Kadıköy, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Üsküdar'a 20 dakika mesafede yer alıyor.
İnşaatına 2006 yılında başlanan projede 2008 yılının şubat ayında ilk etap daireleri teslim edildi. Triad Park'taki kalan konutlarsa 2010 Haziran'da teslim edilecek.

Triad Park'ta konut fiyatları 170 bin liradan başlayarak 360 bin liraya kadar çıkıyor. Satışlarda farklı ödeme alternatifleri ile kolaylık sağlanırken, bankalardan da konut kredisi kullanılabiliyor.

Triad Park'ta, sosyal hayatın aktif şekilde sürdürülebilmesi ve sitede yaşamdan keyif alınabilmesi için, her şey düşünüldü. Arazinin yüzde 75'lik kısmı yeşil alana ayrılırken, Özel peyzaj mimarisi, kullanılarak site sakinlerinin kendilerini doğanın kucağında hissetmeleri sağlandı. Dört mevsim kullanılabilecek tüm sosyal tesisler, 8 dönümlük çocuk parkı alanı, bilardo ve masa tenisi alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, özel yürüme parkurları, basketbol ve voleybol sahaları, fitness merkezi, buhar odası ve sauna gibi tüm detaylar düşünüldü.

Birinci sınıf malzemelerle donatılan konutlardaysa tüm dairelerde TV, uydu, ankastre mutfak eşyaları, intercom sistemi, çelik kapı standart olarak sunuluyor. 

İletişim bilgileri
Web: http://www.triadpark.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 621 27 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz