maritbet girişmaritbet
Trend Residence Barbaros satışları kaç günde bitti!

Trend Residence Barbaros satışları kaç günde bitti!

Göğüş Holding bünyesinde faaliyet gösteren Göğüş Yapı’nın İstanbul’da inşa ettiği ilk residence projesi olan Trend Residence Barbaros’un daireleri satışa çıktığı gün tükendi

İnşaat sektöründe 10. yılını tamamlayan Göğüş Yapı'nın İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilen ilk residence projesi Trend Residence Barbaros'un satışları bir günde bitti. 2012 bahar aylarında tamamlanması planlanan ve Göğüş Yapı'nın eş zamanlı olarak başlayan dört residence projesinden ilki olan Trend Residence Barbaros; stüdyo, 1+1, 2 1 ve 3 1 tipinde normal ve teraslı dublex konutlardan oluşuyor.

Trend Residence Barbaros projesinin konumu, mimarisi ve Göğüş Yapı'nın sunduğu satış sonrası hizmetler nedeniyle çok tercih edildiğini belirten Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, “Barbaros Bulvarı'na, Büyükdere Caddesi'ne, Beşiktaş vapur iskelesine ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunan projemizin satışlarını bu kadar kısa sürede tamamlamış olmak bizim için çok gurur verici olduğu kadar ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da kanıtı...” dedi. Kerem Göğüş, “Panoramik camlı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve çeşitli spor tesislerinin yer aldığı Trend Residence Barbaros'u inşa ederken yoğun iş temposu içerisinde insanların en kıymetli şeyinin zaman olduğunu düşünerek hayatın ve yaşamın merkezinden uzaklaşmadan tüm iş merkezlerine yakın, trafik sorunundan uzak, İstanbul'un en çok tercih edilen ve talep gören bölgelerinde her türlü lüks hizmeti sunmayı hedefledik. Bu hedefimize de ilk projemizin satışlarını tamamlayarak ulaştık. Yakın zamanda Beşiktaş-Şişli lokasyonunda yer alacak diğer projelerimizin de satışlarına başlayacağız.” diye konuştu.

 Trend Residence Barbaros iletişim bilgileri

Web: www.trendresidence.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 444 0 989

  • Etiketler:

Yorum Yaz