maritbet girişmaritbet
Toya Vista’da yaşam başladı

Toya Vista’da yaşam başladı

Konut teslimlerine başlanan Toya Vista, Avcılar'da toya Yapı tarafından hayata geçirildi

Az sayıda dairenin kaldığı seçkin projede ev sahibi olmak isteyenler,  5.000 TL peşinat, %1 KDV avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile  hayallerini gerçekleştirme şansına sahipler. 

Toya Yapı'nın Avcılar'ın merkezinde inşa ettiği modern mimari yapısı ile dikkat çeken, denizin ve gölün doğal güzelliğinin birleştiği ve yaklaşık 4 bin metrekare yeşil alanda konumlanan Toya Vista'da ev alanlar konutlarına kavuştu. 

Önde deniz, arkada göl manzarası ve gün ışığından en verimli şekilde yararlanılabilen alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumlarının hemen yanındaki merkezi lokasyonu ile Toya Vista, metrobüs durağı ve E-5 karayoluna yakınlığı, Avcılar İDO iskelesine 5 ve Atatürk Havaalanı'na 10 dakikalık mesafesiyle konforlu ve güvenilir bir yaşam sunuyor.

Deniz ve göl manzarasının ayakların altına serildiği 15'inci katta konumlanan sosyal tesislerde fitness center, buhar banyoları ve açık havuz gibi sağlıklı yaşam için tüm imkanlar sunuluyor.  Toya Vista sakinleri, kafeterya, çocuk oyun parkı, çok amaçlı basketbol ve futbol sahası, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarıyla yaşama alanlarından uzaklaşmadan hoşça vakit geçirme imkanına sahip olacak. 

toya vista foto galerisi

Kalan Sınırlı Sayıda Daireye Cazip Ödeme Kolaylıkları

Ailelere yönelik olarak tasarlanan ve teslimlerin başladığı Toya Vista projesi merkezi konumu ve ödeme avantajları ile tercih ediliyor. Lokasyon değeri, projenin merkezi konumu, ulaşım kolaylığı, deniz ve göl manzarası, malzeme kalitesi gibi pek çok özellik ile ayırd edilen proje Türkiye'nin bütün şehirlerinden büyük ilgi ve talep görüyor. Az sayıda dairenin kaldığı seçkin projede ev sahibi olmak isteyenler, 5.000 TL peşinat, %1 KDV avantajı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile  hayallerini gerçekleştirebilecekler.

Avcılar, Bahçelievler, Küçük Çekmece bölgesinde yaşayanların ve ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği Toya Vista'da 99 m² ile 162 m² arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 konforlu daireler bulunuyor. Dairelerin  iç kapıları ve mutfak dolaplarında lake kaplama tercih edilirken banyo ve mutfakta birinci sınıf  seramik kaplama kullanılıyor.

Ticari Birimlerin Kiralamaları Başladı

Toya Vista'da ticari birimlerin kiralanmasına da devam ediliyor. Yaşamın başladığı Toya Vista'da kiralamalarla ilgili detaylı bilgi için  www.toyayapi.com web sitesi ziyaret edilerek  “Kiracı Talep Formu” doldurulabilir  ya da  0212 590 90 06 numaralı satış ofisinden bilgi alınabilir.  

Ulaşım kolaylığı

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Toya Vista sakinleri günümüzün en büyük problemi ulaşım sorununu yaşamıyor. 

Toya Vista İletişim Bilgileri;

Web: http://www.toyavista.com/
Telefon: 0212 590 90 06

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toya Vista projesinin şantiyesinden son görüntüler!
  • 13.08.2013 12:56

Toya Vista projesinin şantiyesinden son görüntüler!

Toya Yapı projesi olan Toya Vista, Avcılar'da konumlandırılıyor. 2014 Ağustos'un ...

Cüneyt Yapağan Toya Vista projesini anlatıyor!
  • 07.02.2013 11:11

Cüneyt Yapağan Toya Vista projesini anlatıyor!

Avcılar'da hayata geçirilen Toya Vista'nın detaylarını projenin Satış ve Pazarla ...

Toya Vista projesinin örnek dairesi geziliyor!
  • 19.11.2012 17:10

Toya Vista projesinin örnek dairesi geziliyor!

Toya Yapı imzasıyla Avcılar'da hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Toy ...

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!
  • 28.09.2016 11:13

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!

Akıllı konut kavramını değiştirmeyi amaçlayan Toya Next projesi, Kara Şimşek diz ...

Toya Vista'dan Temmuz’da ev alanlara aidat hediyesi
  • 20.07.2015 10:32

Toya Vista'dan Temmuz’da ev alanlara aidat hediyesi

Toya Yapı, Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista ile Temmuz ayı süresince ...

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alanlara...
  • 08.07.2015 13:52

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alanlara...

Modern yaşam merkezinin her türlü konfor, hizmet, güvenlik, eğlence ve spor imka ...