maritbet girişmaritbet
Toya Mecidiyeköy, Quasar’a komşu olacak

Toya Mecidiyeköy, Quasar’a komşu olacak

Toya’nın gelecek projesi Toya Mecidiyeköy gerek konumu gerek ayrıcalıkları ile dikkat çekiyor.

Toya Yapı çatısı altında konut projelerinin geliştirilmesi faaliyetlerini yürüten Toya Grubu, Basın Ekspres'teki projesinden sonra Mecidiyeköy'de yeni bir projeye başlıyor. Toya Mecidiyeköy adı verilen yeni proje lokasyon olarak merkezi bir konumda yer alıyor. Metroya, metrobüse, sağlık, eğitim, eğlence merkezlerine ve AVM'lere yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Toya Mecidiyeköy, yaşam merkezlerinin yanıbaşında yükseliyor. 

METREKARESİ 4 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

Markalı konut projelerine çok yakın bir mesafede yer alan Toya Yapı'nın yeni projesi Quasar'a komşu konumda bulunuyor. 1.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan proje 9 kattan oluşacak ve 30 daireden meydana gelecek. 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerin bulunacağı Toya Mecidiyeköy tek blokta yükselecek. Ticari ünitelere de yer verilen projede 3 adet dükkan olacak. İmar sürecinde olan ve çalışmaları hızla devam eden Toya'nın Mecidiyeköy projesinde 4 kat otopark bulunacak. 

Daire büyüklüklerinin 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösterdiği yeni projede metrekare fiyatlarının 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında başlangıç göstereceği öngörülüyor. Teslimlerin ise 2016'nın sonunda başlaması planlanıyor. 

Emlaktasondakika.com/Emine Pile 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toya Mecidiyeköy, Quasar’a komşu olacak
  • 04.04.2016 16:00

Toya Mecidiyeköy, Quasar’a komşu olacak

Toya’nın gelecek projesi Toya Mecidiyeköy gerek konumu gerek ayrıcalıkları ile d ...