maritbet girişmaritbet
Toskana'da doğayla modern hayat buluşuyor

Toskana'da doğayla modern hayat buluşuyor

Toskana Vadisi Projesi, 12 farklı tipte toplam 524 lüks villa, ikiz villa ve bahçeli ve teraslı Toskana villa dairelerinden oluşuyor

Emaar'ın Türkiye'deki ilk projesi olan ve İstanbul, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde doğayla modern hayatın buluştuğu kusursuz bir yaşam sunan 1,7 milyon m2'lik geniş bir alanda gerçekleştirilen Toskana Vadisi Projesi, 12 farklı tipte toplam 524 lüks villa, ikiz villa ve bahçeli ve teraslı Toskana villa dairelerinden oluşuyor.

Ortak sosyal alanların ve bahçelerin toplam 1 milyon 274 bin m2 olduğu Türkiye'nin en büyük lüks konut projelerinden biri olan Toskana Vadisi'nde, şehir konforunu doğayla iç içe yaşatacak imkânlar, şehrin kargaşasından arınmış olarak sunuluyor.

Emaar Türkiye'nin bölgede yaptığı yatırımlar sonucu, bölgenin değerinin artmasıyla, proje her geçen gün hem yaşamak hem de yatırım anlamında daha değerli bir hale geliyor. Aslında Toskana Vadisi, bölgenin en büyük Spor ve Yaşam Kulübü “Dolce Vita” ve 2012 baharında faaliyete geçecek olan yaklaşık 3700 m2 ile 16 mağazaya sahip Toskana Çarşısı, geniş yeşil alanları ve diğer sosyal olanaklarıyla bir konut projesi olmanın ötesinde başlı başına yıl boyunca Akdenizli bir yaşam sunuyor.

Sakinleri için güvenli bir yaşam alanı sunan Toskana Vadisi'nde toplam 4 fazda524 konut bulunuyor.  Konutların büyüklükleri 149 m2 ile 940 m2 arasında değişiklik gösteriyor. Projede lüks villa, ikiz villa, bahçeli ve teraslı villa daireler bulunuyor. Projede satışı devam eden deprem sertifikasına sahip1. Faz villa fiyatları 827 bin dolarla 2 milyon 220 bin dolar arasında değişiyor.

İnşaata Eylül 2007'de başlanan projedeki ilk faz anahtar teslimi 2009 yılında gerçekleşti. İkinci faz inşaatına ise Eylül 2010'da başlandı. İkinci faz unitelerinin teslimleri başladı.

Toskana Vadisi 2. fazında villaların yanı sıra, Toskana mimarisi ile tasarlanmış, göl manzaralı, 2 kat üzerinde 4 daireden oluşan daha küçük metrekareli ikiz villalar ile bahçeli ve teraslı Toskana villa daireleri bulunuyor.

Toskana Vadisi'nin ikinci fazında yer alan deniz ve göl manzaralı ikiz villalar yemek odası ve galerili salon, ebeveyn suiti, 2 banyolu yatak odası olmak üzere toplam 4 yatak odası, hizmetli ve çamaşır bölümü, mutfak, kiler ve teras bölümlerinden oluşuyor.

Villa daireler ise salon ve yemek odası, ebeveyn suiti, 2 adedi banyolu yatak odası olmak üzere toplam 4 yatak odası, hizmetli ve çamaşır bölümü, mutfak, teras ve depo bölümlerinden oluşuyor.

Projede her daireye özel açık otopark da bulunuyor. %1 KDV ile satılan ikinci fazdaki konutlar 528 bin dolarla 790 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Toskana Vadisi'nde Yaşam…

Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasından olabildiğince yararlanarak oluşturulan ve ortak açık alanlara açılan sokaklarıyla, yaşayanların kendilerini Akdenizli sıcak bir hayatın içinde hissedileceği şekilde düzenlendi. Ortak yeşil alanlara açılan sokaklar, komşuluk ilişkilerini güçlendirirken, sakinlerin buluşma ve sosyalleşme noktaları olabilecek sosyal mekânlar yaratıldı.

Toskana Vadisi, İtalya'nın Toskana bölgesinden esinlenen doğal dokusu ile çok farklı bir yaşam deneyimi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. Toskana'nın estetik dünyasını oluşturan bütün rafine ayrıntılar Toskana Vadisi'nde bir araya geliyor. Mimarisini oluşturan formlar ve kendisine has unsurlar, yükseltilmiş girişlerde, kepenklerde ve şöminelerde kendini gösteriyor.

Toskana Vadisi'nde, Toskana bölgesini temsil eden kalem selvi, Toskana palmiyesi ve fıstık çamı ağaçları ile harmanlanan zeytin ağaçları proje peyzajının ana unsurlarını oluşturuyor. Toskana Vadisi'nin peyzaj mimarisi ise profesyonel bir ekip tarafından, İtalya'nın Toskana Bölgesi gezilip, ilham alınarak oluşturuldu. Projede kullanılan bitki ve ağaçlar dünyanın bir numaralı tedarikçisi Vannucci Piante firmasından proje aşamasında sipariş edildi. Birinci faz ev teslimleri yapılırken 40 tır bitki ana yolları ve ortak alanlı süslemek üzere yerleştirildi.  Bahçeler ve ortak alanların, proje büyüklüğünün %75'ini oluşturduğu Toskana Vadisi, bu özelliği ile şehir konforunu doğayla iç içe yaşamak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor. Göl manzaralı seyir terasları, ortak alanları, içinde koşu ve yürüyüş parkurlarının da yer aldığı 2 km uzunluğundaki Park Verde ile Toskana Vadisi doğa ile bütünleşiyor.

Dünyaca ünlü markalar Toskana mimarisi ile buluşuyor

“Toskana Vadisi” mimarisini yaşayan bir evde görmek isteyenler için, Ralph Lauren, Baker, Minotti, Casa Milano gibi markaların ürünleri ile özenle hazırlanan model evleri ziyaret etmek mümkün.

Toskana Vadisi; Atatürk Havaalanı'na 20, şehir merkezine ise 50 dakika mesafede bulunuyor.

Toskana Vadisi İletişim Bilgileri

Web: www.toskanavadisi.com

Telefon: 0 212 850 83 00

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toskana Vadisi 3. Etap tanıtım filmi
  • 27.05.2014 14:59

Toskana Vadisi 3. Etap tanıtım filmi

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığında inşa edilen Toskana Vadisi 3. Etap, te ...

Şafak Sezer ev aldı!
  • 06.12.2011 16:38

Şafak Sezer ev aldı!

Ünlü komedyen Şafak Sezer Büyükçekmece'de yer alan Toskana Vadisi projesinden bi ...

Emaar, Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor
  • 24.06.2015 16:46

Emaar, Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi, Emaar Square ve Luxury Designer Outlet ile Türkiy ...

Toskana Vadisi’nde tek katlı villa yaşamı başlıyor!
  • 21.04.2015 12:06

Toskana Vadisi’nde tek katlı villa yaşamı başlıyor!

Tek katlı villa yaşam konsepti, Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi pr ...

Büyükçekmece’ye Luxury Designer Outlet geliyor!
  • 25.11.2014 12:31

Büyükçekmece’ye Luxury Designer Outlet geliyor!

Emaar, Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Toskana Vadisi'nin hemen yanında Designe ...

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı
  • 05.11.2014 11:12

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı

187 tek katlı villadan meydana gelen Toskana Vadisi 3. Faz'da fiyatlar 545 bin d ...