maritbet girişmaritbet
Toskana Vadisi Evleri’nin ikinci etabı başlıyor

Toskana Vadisi Evleri’nin ikinci etabı başlıyor

2011’de tamamlanması öngörülen Toskana Vadisi Evleri’nin Eylül ayı içerisinde başlanacak ikinci faz inşaatında Sur Yapı yüklenici firma olarak yer alacak



Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Emaar Türkiye, 2009 yılında yaşamın başladığı Türkiye'deki ilk projesi Toskana Vadisi Evleri'nin ikinci fazında ikiz villalardan ve villa dairelerden oluşan toplam 54 konut ve Toskana Çarşı'yı inşa edecek.

 
 2011'de tamamlanması öngörülen Toskana Vadisi Evleri'nin Eylül ayı içerisinde başlanacak ikinci faz inşaatında Sur Yapı yüklenici firma olarak yer alacak.
 
Emaar Türkiye toplam 1.7 milyon metrekare alana sahip Toskana Vadisi Projesi'nin yapımına 2007 yılında başlamıştı. 4 etapta tamamlanması planlanan Toskana Vadisi toplam 540 konuttan oluşuyor. Birinci fazda büyüklükleri 395 metrekare ile 940 metre arasında değişen 9 farklı tipteki toplam 174 villada ise yaşam başladı.
 
Projenin ikinci etabında ise villaların yanı sıra, Toskana mimarisi ile tasarlanmış, göl manzaralı, 2 kat üzerinde 4 daireden oluşan daha küçük metrekareli  ikiz villalar ve Toskana villa daireleri bulunuyor. Projenin ikinci etabında konutlar haricinde 25 adet dükkan ve 3500 metrekare kiralanabilir alana sahip Toskana Çarşısı da bulunuyor. Toskana Çarşı'da günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik dükkânların yanı sıra sosyal hayatı renklendirecek cafe ve restoranlar da mevcut olacak. 
 
Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban Toskana Vadisi'nin ikinci fazının inşaatında yüklenici firma olarak Sur Yapı ile yaptıkları anlaşmanın Türk gayrimenkul sektöründe önemli bir sinerji yaratacağını belirterek şunları söyledi: “Emaar Türkiye olarak dünyadaki tecrübemizi Türk gayrimenkul sektörüne taşıyarak Toskana Vadisi gibi farklılık yaratan dünya standartlarında yapım kalitesine ve seçkin yaşam tarzına sahip bir proje geliştirdik. Toskana Vadisi'nin ikinci fazında da Emaar'dan beklenen standartlarda bir proje gerçekleştireceğiz.”
 


Toskana Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.toskanavadisi.com
Tel: 0 212 850 83 00


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz