maritbet girişmaritbet
Topkapı’yı nasıl bir gelecek bekliyor?

Topkapı’yı nasıl bir gelecek bekliyor?

İstanbul’un en tanınan semtlerinden biri olan Topkapı’da hayata geçirilen projeleri sizler için derledik.

İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Topkapı, Osmanlı'dan beri en önemli merkezlerden birisi olmaya devam ediyor.  Eski imalathane ve fabrika binalarının yoğunlukta olduğu Topkapı bölgesi şimdilerde İstanbul'un yeni merkezi iş alanlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 

Konut ve ofis projelerinin hayata geçirildiği bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları da hız kazanmış durumda. Bölgede binalar hızla modern yüzlerine kavuşurken, yenilenen binaların ulaşım açısından kolay yerlere yapılması, fiyatların daha da artmasına neden oluyor.

İşte bölgedeki projeler;

 

İnistanbul Lokal

İstanbul Lokal

Nef ve İş GYO'nun Topkapı'da hayata geçirdiği İnistanbul Gala'nın büyük bir ilgi görmesinin ardından ikinci proje İnistanbul Lokal inşa ediliyor.

Avantajlı daire fiyatlarından yararlanmak isteyenler için lansman öncesi ilk 200 daireyi satışa sunan İnistanbul Lokal'de en düşük daireler 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İnistanbul Lokal projesinde ev alacaklara yüzde 1 peşinat ve yüzde 0,94 oranında faiz oranıyla uygun ödeme koşulları sunuluyor.

15 Eylül'de basınla bir araya gelecek

Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu alanda, İnistanbul Gala'nın yanı başında yükselen İnistanbul Lokal'deki konut sayısı, metrekareler ve konut tipleri ile ilgili bilgiler 15 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek lansman ile açıklanacak.

İnistanbul Lokal projesinin sosyal donatıları arasında; yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kreş, mescit, sinema, kapalı otopark,  asansör ve güvenlik ile futbol alanları yer alacak.

BeyazPark Topkapı

Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, en son projesi Beyaz Park Topkapı'yı hayata geçiriyor.

İstanbul'un en merkezi konumlarından biri olan Topkapı'da inşa edilecek olan proje 15 bin metrekarelik arsa, 85 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.

370 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari ünite alanlarının da yer alacağı Beyaz Park Topkapı projesinin Ekim ayında lanse edileceği öngörülüyor.

100 milyon liralık yatırımla inşa edilecek projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçenekleri sunuluyor.

410 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıların karşısına çıkan Beyaz Park Topkapı'nın 2017 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

İnistanbul Gala

İnistanbul Gala

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in büyük heyecan veren projesi İnistanbul Gala, satışların başladığı ilk günden beri yoğun ilgiyle karşılaşıyor.

Topkapı'da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arazide inşa edilecek proje henüz ön talep dönemindeyken 7.000'in üzerine başvuru alarak dikkatleri üzerine çekti. Projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı ve toplamda 1.140 ünitenin 875'i satıldı.

İnistanbul Gala'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireler yer alıyor.

Arsanın yalnızca yüzde 25'ini konutlar kaplıyor. Kalan yüzde 75'lik bölümünde; peyzaj düzenlemeleri ve ortak alanlar bulunuyor. İki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru ve piknik alanı, eğlence adası ve yarı olimpik yüzme havuzu da sosyal ve çevresel donatıların içerisinde yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale

Artaş Grubu'nun en yeni projesi Avrupa Konutları Kale, İstanbul'un en merkezi noktası Topkapı'da, E5 Otoyolu'nun bitişiğinde konumlandırıldı.

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla yükselen projede; 599 konut, 52 ofis ve 30 mağaza bulunuyor.

İstanbul'un eşsiz bölgelerinden Topkapı'da yükselen proje, denize nazır bir konumda yer alıyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda yer alan proje, metrobüs ve  tramvay duraklarına yürüme mesafesinde.

37 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Avrupa Konutları Kale'nin 681 bağımsız bölümden meydana gelmesi bekleniyor.

Beyaz Rezidans 2

Beyaz Rezidans 2

Beyaz İnşaat'ın ilk projelerinden Beyaz Rezidans 2 projesi, Topkapı-Cevizlibağ'da yükseliyor. İstanbul'un merkezinde oturmak isteyenler için ideal bir proje olan  Beyaz Rezidans 2 projesinde sadece 6 daire kaldı.

Hem yatırım hem de oturum için uygun projede 4+1 ve 5+1 daire tipleri kalmış olup, fiyatları 1 milyon 200 bin lira ile 1 milyon 300 bin lira arasında değişiyor.

132 konut ve 31 dükkandan  meydana gelen Beyaz Rezidans 2 projesi, 12 katlı üç blok halinde yükseliyor. E-5'e yakın bir konumda bulunan proje, 34 bin 330 metrekare inşaat alanına sahip.

Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnistanbul projesiyle ilgili merak edilenleri konuştuk!
  • 29.05.2015 17:41

İnistanbul projesiyle ilgili merak edilenleri konuştuk!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ve NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, İnista ...

İnistanbul'u pazarlama müdürlerinden dinleyin!
  • 29.05.2015 14:25

İnistanbul'u pazarlama müdürlerinden dinleyin!

İş GYO Kurumsal İletişim Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Sena Tandoğan il ...

İnistanbul Gala'da 2 bin 100 TL'den başlayan taksitlerle!
  • 28.05.2015 17:41

İnistanbul Gala'da 2 bin 100 TL'den başlayan taksitlerle!

Toplamda 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala'da yüzde 1 peşinat yanı sıra ...

İnistanbul Gala reklam filmi yayında!
  • 28.05.2015 17:29

İnistanbul Gala reklam filmi yayında!

İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef ortaklığıyla Topkapı'de Şişecam'ın arsası ...

İstanbul Topkapı'da ev alacaklar için fırsatlar neler?
  • 26.03.2021 13:23

İstanbul Topkapı'da ev alacaklar için fırsatlar neler?

İstanbul Topkapı bölgesinde hemen teslim avantajına sahip projeler, ev almak ist ...

3S Kale Topaz Topkapı satışta!
  • 01.10.2020 09:30

3S Kale Topaz Topkapı satışta!

Topkapı'da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence projesinde satışlar başladı. ...