maritbet girişmaritbet
Terra Ataşehir'de dönüşüm başladı

Terra Ataşehir'de dönüşüm başladı

İstanbul’un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir’de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı

Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, kentsel dönüşüm sürecinde örnek niteliğinde bir projeyi hayata geçiriyor. İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Kent Art İnşaat, İstanbul'un finans merkezi Şerifali – Ataşehir bölgesinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kentsel dönüşüm sürecinin önemli projeleri arasında yer alan Terra Ataşehir'de yıkımın başlamasıyla birlikte çalışmalar hız kazandı. Yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir; “Dünyanın en gözde şehirlerinden İstanbul'un daha iyiye, daha güzele ve daha moderne olan yolculuğu kentsel dönüşümün, örneklerinden birini hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüm sürecinde mimarisiyle ve donatılarıyla örnek niteliği taşıyacak Terra Ataşehir projemizin startını veriyoruz. İstanbul'un estetik projelerle bir uçtan diğer bir uca kadar yenilenmesinde önemli bir görevi üstlenerek sembol niteliğinde bir kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 40 milyon TL'lik bir yatırımla yükselecek Terra Ataşehir, bu bölgede önemli bir cazibe merkezi oluşturacaktır.” dedi. 27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Terra Ataşehir'de 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor.  Yıkım ve hafriyat çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler Haziran 2015'te yapılacak.  Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan Terra Ataşehir'de stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 pethouse daire seçenekleri bulunuyor.

İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Der. Sinan Mert Şener tarafından tasarlanan ve özgün mimarisiyle bölgede öne çıkan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumuyla dikkat çekiyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE % 1 KDV AVANTAJINA SAHİP

İstanbul'un kentsel dönüşümünde aktif rol alan Kent Art İnşaat, Terra Ataşehir'le de bir kentsel dönüşüm projesine daha imzasını atıyor.  Kentsel dönüşüm projesi olarak inşasına başlanan Terra Ataşehir'de konutlar %18 KDV oranından etkilenmeden %1 KDV oranına tabi tutuluyor.

Alternatif ödeme planlarıyla ön talebin toplandığı Terra Ataşehir'de %25'i peşin, kalan kısmı ise 40 aya kadar 0 faizle, vade farkı ver banka olmadan veya 40 aydan uzun ödemeler için cazip faiz oranlarıyla banka kredisiyle daire sahibi olmak mümkün.

Dairelerin 42 metrekare ile 248 metrekare arasında değiştiği Terra Ataşehir'de fiyatlar ise 134 bin TL'den başlıyor.  Henüz yeni lanse edilmesine rağmen yoğun ilgiyle 65 dairenin rezervasyonunun yapıldığı proje 40 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Temellerinin Ekim 2013'te atılacağı Terra Ataşehir'de teslimler ise Haziran 2015 ‘te gerçekleşecek.

Terra Ataşehir İletişim Bilgileri;

Web. http://terraatasehir.com.tr
Telefon: 0216 594 83 66

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Terra Ataşehir Çarşı görücüye çıktı
  • 27.02.2014 22:55

Terra Ataşehir Çarşı görücüye çıktı

Kentart İnşaat'ın projesinde yer alan Çarşı bölümünün lansmanı emlaktasondakika. ...

Süreyya Aydemir 'Terra Ataşehir tam bir yaşam merkezi'
  • 27.02.2014 17:19

Süreyya Aydemir 'Terra Ataşehir tam bir yaşam merkezi'

Kentart İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, Terra Ataşehir projesinin ...

Terra Ataşehir projesi için düğmeye basıldı
  • 27.12.2013 12:02

Terra Ataşehir projesi için düğmeye basıldı

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek Terra Ataşehir projesi için bölgede yık ...

Asena Kumsal Şen'in gözüyle Terra Ataşehir!
  • 07.06.2013 16:19

Asena Kumsal Şen'in gözüyle Terra Ataşehir!

Terra Ataşehir projesinin mimarlarından Asena Kumsal Şen projenin tüm ayrıntılar ...

Süreyya Aydemir Terra Ataşehir'in detaylarını anlattı!
  • 07.06.2013 16:17

Süreyya Aydemir Terra Ataşehir'in detaylarını anlattı!

Kent Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, Terra Ataşehir projesini ...

Kent Art Terra Ataşehir projesinin lansmanı yapıldı!
  • 07.06.2013 12:01

Kent Art Terra Ataşehir projesinin lansmanı yapıldı!

Kent Art İnşaat'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Terra Ataşehi ...