maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı, Evora İstanbul'da Daikin’i tercih etti

Teknik Yapı, Evora İstanbul'da Daikin’i tercih etti

Soğutmadaki iddiasını Airfel markası ile ısıtmaya da taşıyan Daikin, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının çözüm ortağı olmaya devam ediyor

Dünya iklimlendirme devi Daikin, soğutmada olduğu gibi ısıtmada sunduğu çözümler ile de Türkiye'nin önde gelen inşaat projelerine hizmet veriyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Teknik Yapı, Tuzla'da yapımına devam ettiği Evora İstanbul projesinde Daikin'in ısıtmadaki markası Airfel'i tercih etti. İstanbul'un en büyük yaşam projelerinden biri olarak Tuzla'da yükselen Evora İstanbul, yeşil teknoloji ile üretilen Airfel kompakt ventilli panel radyatör ile ısınacak.

DEV PROJEDE ÇEVRECİ KONFOR ANLAYIŞI
Teknik Yapı güvencesiyle Tuzla'nın en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4.979 konut, ticaret ve alışveriş bölgeleri ile İstanbul'un içinde yepyeni bir şehir olarak yükseliyor. 300 dönüm arazi üzerinde, 20 bin kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan ve 5 bölgeden oluşan bu dev proje, her detayı ile yeni bir konfor anlayışı sunuyor. Evora İstanbul sakinleri, estetik görünümünden yüksek verimliliğine kadar her aşamada yeşil teknoloji ile üretilmiş 16 bin Daikin'in Airfel kompakt ventilli panel radyatörü ile ısınmanın konforunu da yaşayacak.

ZİRKONYUM KAPLAMA TEKNOLOJİSİ

Isıtma sistemlerindeki yeni trendi yansıtan Daikin'in, Airfel markalı kompakt ventilli panel radyatörleri; yüksek ısıl güç, hassas reglaj ayarı, termostatik kontrol ve estetik görünümüyle dikkat çekiyor. Zeminden beslemeli ve klasik tesisat bağlantı sistemleri için en uygun radyatör tipi olan Airfel kompakt ventilli panel radyatörler, ayrıca, içindeki özel bağlantı sistemi, tesisat borularının alttan ve tek yönden bağlanmasına olanak veriyor. Bağlantı yönü, tesisat koşullarına göre sağ ya da sol taraftan yapılabiliyor. Yeşil teknolojili zirkonyum kaplama teknolojisi kullanılarak doğa dostu bir şekilde üretilen tüm Airfel kombilerde nikel, çinko ve mangan gibi ağır metaller elimini ediliyor. Oluşan atık çamur miktarı yüzde 95 oranında düşürülüyor ve atık su içerisindeki fosfat miktarı azaltılıyor. Proses aşamalarının azaltılması ile su ve elektrik enerjisinden tasarruf sağlanıyor. Airfel, radyatörlerinde korozyon için geliştirilmiş en uygun boya teknolojisi olan kataforez boya teknolojisi kullanılıyor. Kataforez teknolojisi su bazlı sistem olması sayesinde çevreye duyarlı üretim olanağı tanıyor. Yüksek verim verecek şekilde, TS EN 442 standardına uygun olarak Hendek'teki Daikin Türkiye fabrikasında üretilen Airfel kombiler, 12 yıllık garanti süresi ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Daikin'den ısınma faturalarını yüzde 35'e kadar düşürecek ipuçları
  • 27.01.2023 11:06

Daikin'den ısınma faturalarını yüzde 35'e kadar düşürecek ipuçları

Daikin uzmanları, kış aylarında ısınma maliyetlerini yüzde 35'e kadar düşürecek ...

Daikin'den enerji verimliliği için çözümler
  • 19.01.2023 10:59

Daikin'den enerji verimliliği için çözümler

Daikin, enerji krizi nedeniyle doğalgaz fiyatlarının artmasının iklimlendirme se ...

Daikin, R32 Soğutucu Akışkanlı VRV iç ünite üretimine başladı
  • 22.12.2022 11:04

Daikin, R32 Soğutucu Akışkanlı VRV iç ünite üretimine başladı

Türkiye’de ilk kez Daikin’in Sakarya Hendek’teki fabrikasında üretilen FXMA-A se ...

Daikin ‘Yeşil Hidrojen’ destekli kombilerle geleceğe hazır!
  • 13.12.2022 10:51

Daikin ‘Yeşil Hidrojen’ destekli kombilerle geleceğe hazır!

Yüksek teknolojiye sahip çevreci ürünleriyle iklimlendirme sektörüne öncülük ede ...

Sentez Merter AVM, Daikin'i seçti!
  • 10.12.2022 14:17

Sentez Merter AVM, Daikin'i seçti!

Konuttan okula, hastaneden binaya, ofisten AVM’ye kadar birçok önemli projenin i ...

Daikin, 2021 İhracat Liderleri ödüllerinde iki ayrı ödüle layık görüldü
  • 02.12.2022 11:23

Daikin, 2021 İhracat Liderleri ödüllerinde iki ayrı ödüle layık görüldü

Daikin, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından verilen, "2 ...