maritbet girişmaritbet
'Tatil köyü tadında bir yer inşa ediyoruz'

'Tatil köyü tadında bir yer inşa ediyoruz'

Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesi bugün basın karşısına çıkarıldı.

Huzurlu İnşaat, merakla beklenen projesi Huzurlu Marmara'yı bugün görücüye çıkardı. Four Seasons Bosphorus Hotel'deki görkemli lansman basın mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Lansmanda Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Anaç, Projeler Koordinatörü Mehmet Kenan Dokumacı, Proje Müdürü Aziz Cumhurcu da hazır bulundu.

‘İSTANBUL'DA VERGİ REKORTMENİ OLMAK KOLAY DEĞİL'

İnşaat sektörüne girişinin Trakya'daki konut açığını fark etmesiyle başladığını anlatan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, “Kat karşılığı bir arsa aldık. 12 gün içerisinde 28 dairenin 22'sini sattım. Parayı alıp inşaata başladık. Sıfır sermayeyle. Nakit sıkıntısını aştık. Bir süre sonra Kırklareli, Uzunköprü'ye, Pınarhisar'a geçtik. Derken Anadolu'ya Samsun'a geçtik. Samsun'da 8. etabı yapıyoruz. Denizli, Manisa, Afyon; Türkiye'nin 19 il ve ilçesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Trakya bölgesinde 2011, 2012, 2013 yıllarında vergi rekortmeni olduklarını söyleyen Bıyıklı, “2014'te İstanbul'a geldik. Ciromuz yüksek olmasına rağmen vergi rekortmen olamadık. İstanbul'da vergi rekortmeni olmak kolay değil. Dünya'da 124 ülkeden fazla İstanbul'un nüfusu” diye konuştu.

‘ŞU ANA KADAR 2 BİN 500 DAİREYE İMZA ATTIK'

Güzel bir proje ürettiklerini söyleyen Bıyıklı, “Beylikdüzü'nün merkezindeki Huzurlu Marmara'da yüzde 85 yeşil alan, yüzde 85 deniz manzaralı, binaların arası 85 metre ve binaların altında yüzde 85 çarşı bulunacak. Herkese hitap edecek bir proje oldu” dedi. Huzurlu İnşaat'ın İstanbul,  İzmir, Ankara ve Bursa'da çalışmalarının olduğunu vurgulayan Bıyıklı, “Kademe kademe büyüyeceğiz. Şu ana kadar bin 500 teslimat yaptık. Bu sene 250 daha teslimat yapacağız. Şu ana kadar 2 bin 500 daireye imza attık. Çok kıymetli bir kadroyla birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Bu yüzden de muvaffak oluyoruz” dedi.

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Anaç, Projeler Koordinatörü Mehmet Kenan Dokumacı, Proje Müdürü Aziz Cumhurcu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘HUZURLU MARMARA'DA ‘YILIN 12 AYI TATİL' DESEK YERİDİR'

Huzurlu Marmara'daki daireleri 36 aydan önce teslim etme hedefinde olduklarını vurgulayan Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, şöyle konuştu; “Beylikdüzü, her anlamda bir cazibe merkezi. Ulaşımı kolay, denize yakın. Tatil köyü tadında bir yer inşa ediyoruz. Fitness salonu, yüzme havuzu, sosyal donatı alanları, tuz odası… ‘Yılın 12 ayı tatil' desek yeridir. Güvenlik en önem verdiğimiz unsurlardan biri oldu. Ayrıca kat erişimli otoparkımız var.”

‘BETON VE DEMİRİN KALİTESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Kaliteye çok önem verdiklerine işaret eden Birpınar,"Temelde yapılacak hatayı sonradan düzeltmek mümkün değil. Hele deprem bölgesinde yaşıyorsak. Fayansı değiştirebilirsiniz, dolaptaki hatayı giderirsiniz ama temelde, betondaki hatanın düzeltilmesi mümkün değil. Bu yüzden beton ve demirin kalitesi bizim için çok önemli” dedi. Lansmanda oldukları için fiyatlarının çok uygun olduğunu söyleyen Birpınar, “Lansman sonrasında fiyatlarımızı yüzde 10 artıracağız. Şu anda 3 bin 500 civarındayız. Hedefimiz metrekarede 5 bin TL'yi bulmak. 300'ün üzerinde hazır müşterimiz var" diye konuştu. 

Aile konseptli yaşam alanları sunacak olan Huzurlu Marmara, 500 konuttan meydana geliyor. Arsa alanı 27 bin metrekare olan proje 2+1'den 4+1'e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Yeşilliklerle çevrili bir gölet manzarası sunan projenin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı. Göletleri ve yürüyüş parkurları ile yeşille mavi arasındaki tüm tonları bir arada görebileceğiniz Huzurlu Marmara'da teslimlerin Ekim 2018'de başlaması planlanıyor.

EMLAKTASONDAKİKA.COM CANLI YAYINLADI!

Yatırımcıların son dönemlerde büyük ilgi gösterdiği Beylikdüzü'nde yükselen 500 konutluk Huzurlu Marmara projesinin tüm detayları bugün açıklanıyor. Lansmanların dikkat çeken haber sitesi Emlaktasondakika.com, Huzurlu Marmara'dan da CANLI olarak aktardı. 

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi
  • 18.01.2016 14:33

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi

Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi olan 500 dairelik Huzurlu Marmara pr ...

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı
  • 17.01.2016 19:05

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı

Anadolu'da binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!
  • 16.01.2016 16:57

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!

27 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Huzurlu Marmara projesinde te ...

Huzurlu Marmara'nın reklam filmi yayında!
  • 19.12.2015 09:27

Huzurlu Marmara'nın reklam filmi yayında!

Anadolu'daki tecrübesini İstanbul'a taşıyan Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde geç ...

Huzurlu Marmara'nın tanıtım filmi yayında!
  • 17.12.2015 10:26

Huzurlu Marmara'nın tanıtım filmi yayında!

İstanbul'un en değerli noktalarından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Mar ...