maritbet girişmaritbet
Sweet Life Center'da 15 Şubat’a kadar avantajlı fiyatlar!

Sweet Life Center'da 15 Şubat’a kadar avantajlı fiyatlar!

Fon Grup'un, iş yaşamını keyifli bir konseptle sunan home – ofis projesi Sweet Life Center, lojistiğin kalbinin attığı Kurtköy’de yükseliyor. Projede 119.000 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatları 15 Şubat’a kadar geçerli

 

Kurtköy Sabiha Gökçen Havaalanı ve tamamlandığında 40 bin kişinin çalışacağı Türkiye'nin ilk silikon vadisi Teknopark'ın yanında yer alan geniş arazinin lojistik bölge olarak planlanmasıyla yıldızı parlayan Kurtköy, yatırımcıların gözbebeği oldu.
 
Kabul edilen plan çerçevesinde şehir içinde yer alan ve modern şehircilik yaşamına zarar veren antrepo, gümrük, lojistik noktaları bu bölgeye taşınacak. Avrupa'nın en hızlı gelişen havaalanı olan Sabiha Gökçen, yeni yapılan pistler ve alanlar ile hava lojistiğinin merkezi olacak.
 
Lojistik firmaları kara aktarmaları, deniz ve raylı sistem aktarmaları için Avrupa ve Anadolu'ya en hızlı ve hesaplı köprüyü Kurtköy üzerinden kuruyor. Fon Grup da 202 adet bağımsız bölümden oluşan home – ofis projesi Sweet Life Center için geleceği parlak görünen Kurtköy'ü seçti.
 
Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde bulunan Sweet Life Center, yürüme mesafesinde. Hava Lojistik merkezi ve Hava bakım merkezi HABOM'un da gelmesi ile Sabiha Gökçen Havaalanı sadece ulusal değil uluslararası arenada lojistik firmaları ve havacılık firmalarına hizmet veren dev bir tesis haline geliyor.
 
Proje İBB plan verilerine göre şehir içi gümrüklerin ve lojistik antrepoların Sabiha Gökçen Havaalanı ve Teknopark yanında yer aldığı dev bir araziye kuruluyor.
 
KİRA ÖDER GİBİ HOME OFİS ALMA FIRSATI
 
Sweet Life Center projesi de bu avantajlı bölgenin hemen yanında bulunuyor. Vade farksız 36 aya kadar taksit imkânı sunulan projeden ayda 1.500 TL'ye home - ofis sahibi olmak mümkün. Prestiji ve konforu bir arada yaşatan Sweet Life Center'da 15 Şubat'a kadar lansmana özel fiyat avantajı sürüyor.
 
2014 yılında tamamlanması planlanan Sweet Life Center, iş dünyasına kazançlı yatırım imkânları sunuyor. 202 adet bağımsız bölümden oluşan projede FON Grup finansman desteği ile peşin fiyatına 36 aya kadar vade farksız vadelendirme imkânı sağlıyor.
 
Ayrıcalıklı rezidans hizmetleri sunarak konforlu ve prestijli ofis konseptiyle hayata geçirilen projede herkesin kullanımına açık olarak planlanan kat bahçeleri, özel peyzaj alanları, yoğun iş temposunda nefes aldıracak. Bu alanlar ayrıca çeşitli iş toplantısı, özel gün, kutlama, parti, kokteyl gibi etkinliklerde de hizmet verecek.
 
36 AYA KADAR VADE FARKI YOK
 
Geniş ve ferah kullanım alanları sunan projenin home - ofis dairelerinin büyüklüğü ise 40 metrekareden 600 metrekareye kadar çeşitlilik gösteriyor. 30 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Sweet Life Center'da 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulmasının yanı sıra; uzun vade isteyen alıcılar uygun faiz oranlarıyla 120 aya kadar banka kredisi de kullanılabiliyor.
 
Yüzme havuzu, panoramik manzaraya hakim restoran, mini golf sahası, spor salonu ve fitness merkezi gibi sosyal donatıların yer aldığı Sweet Life Center'ın teknolojik donanıma sahip toplantı salonları ve Sweet Club ayrıcalığı iş hayatının yoğun temposunda işleri rahatlatacak birçok danışmanlık ve asistanlık hizmeti sunacak. 7/24 resepsiyon hizmeti, hukuki konularda danışmanlık, teslimat, kurye hizmetleri ve teknik destek gibi birçok hizmet “Sweet Club” üyelerinin ayrıcalıkları arasında yer alıyor.
 
Sweet Life Center İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 482 68 35

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İlhan Şimşek, Sweet Life Center'ı anlatıyor!
  • 21.02.2013 14:08

İlhan Şimşek, Sweet Life Center'ı anlatıyor!

Fon Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şimşek, Kurtköy'de inşa ettikleri Sweet Li ...

Sweet Life Center projesinin şantiye görüntüleri yayında!
  • 12.02.2013 13:05

Sweet Life Center projesinin şantiye görüntüleri yayında!

Kurtköy'de hayata geçirilen ve Fon Grup imzası taşıyan Sweet Life Center projesi ...

Sweet Life Center'ı İlhan Şimşek'ten dinleyin!
  • 10.12.2012 11:33

Sweet Life Center'ı İlhan Şimşek'ten dinleyin!

Fon Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şimşek, Sweet Life Center Kurtköy projesin ...

Sweet Life Center'ın tanıtım filmi yayında!
  • 04.12.2012 17:31

Sweet Life Center'ın tanıtım filmi yayında!

Fon Grup tarafından hayata geçirilen Sweet Life Center'ın tanıtım filmi emlaktas ...

Sweet Life Center projesinde teslimler ne zaman?
  • 01.01.2014 15:11

Sweet Life Center projesinde teslimler ne zaman?

Sweet Life Center projesi teslimler 2014 yaz sonunda gerçekleştirilecek ...

Sweet Life Center'da metrekaresi 3 bin 100 liraya
  • 04.11.2013 13:11

Sweet Life Center'da metrekaresi 3 bin 100 liraya

Kurtköy'de inşa edilen Sweet Life Center'da inşaat çalışmaları hızla sürüyor ...