maritbet girişmaritbet
SUV Yapı Mimarin Mavişehir’de 40 özel rezidans

SUV Yapı Mimarin Mavişehir’de 40 özel rezidans

10 katlı 2 bloktan ve toplam 40 adet rezidanstan oluşan Mimarin Mavişehir 2012 yılının haziran ayında teslim edilecek

 


Sungur İnşaat ve Mahir&Ekin Vural İnşaat ile Türkiye'nin önde gelen bağlantı elemanları üreticisi Norm Group'un aralarına katılmasıyla kurulan SUV Yapı, Çeşme'den sonra şimdi de Mavişehir'de, yeni projesi mi'mimarin Mavişehir Residance'la, şehirli ve konforlu bir yaşam sunuyor.
 
10 katlı 2 bloktan ve toplam 40 adet rezidanstan oluşan proje, elit bir aile rezidansı yaratma fikrine dayandırılmış.
SUV Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ekin Vural, açık yüzme havuzu, fitnessı, saunası, oyun salonu, masaj ve dinlenme odaları, seyir terasları ile mi'marin Mavişehir Residance'ın şehrin ortasında olmasına karşın kendi içine dönük yapısıyla, huzurlu, dingin ve konformist bir ortamda yaşama fırsatı sunduğunu dile getirdi.
 
Vural, "Projenin en önemli artılarından biri ise güvenliğe verilen önem. mi'marin Mavişehir Residance, 24 saat tam eğitimli güvenlik görevlileri, yüz tanıma sistemi, site giriş kontrol noktası, blok girişi ve görevli dairesiyle irtibatlı görüntülü intercom sistemi ve tüm sitede kameralı kontrol gibi son teknolojilerle donatılmış bir güvenlik sistemine sahip. Satışına henüz başlanan projemizi 2012 yılının Haziran ayında teslim etmeyi planlıyoruz."
 
 

Mimarin Mavişehir iletişim bilgileri
Web: www.mevinsaat.com
E-posta: [email protected]

Tel: 0 232 446 0 406
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz