maritbet girişmaritbet
Suryapı 2.5 milyar liralık projeyi aynı anda yürütüyor!

Suryapı 2.5 milyar liralık projeyi aynı anda yürütüyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında da faaliyet gösteren Suryapı, Ekim ayında iki yeni proje daha açıklayacak.

Gayrimenkul sektörünün lokomotif firmaları arasında yer alan Suryapı, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Yürürlükte 2.5 milyar liralık projesi olan şirket son olarak Güneşli Mirage ve Sultanbeyli İlkbahar'ın satışa çıkardı.

Tekstilcilerle çalışıyor

Güneşli'de Nuryıldız Tekstil'in arsası üzerinde inşa edilecek olan Mirage projesi 17 katlı 3 bloktan meydana gelecek. Daire fiyatlarının 340 bin lira il 1 milyon 340 bin lira arasında değiştiği projede cazip ödeme kolaylıkları sunuluyor. 15 bin 700 metrekare alana kurulan projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulmakta. Şirket, Bursa'da da Ekart Tekstil'in arsasında Marka AVM ve Rezidans projesini üretiyor.

Güneşli'nin çehresini değiştiriyor

Daha önce Güneşli'de Corridor Residence projesinin hayata geçiren Suryapı'nın yeni yatırımı Mirage, Metro Gross Market'in hemen bitişiğinde bulunuyor ve metro durağına 400 metrelik uzaklıkta yükseliyor. Yine Metro Market'in bulunduğu alanda proje üretmek için görüşmelerini sürdüren şirket, burada yapılacak yatırımı Mirage ile birbirine bağlamayı hedefliyor. Bölgeye olan inancı yüksek olan ve aynı bölgede yeni yatırımlar kovalayan firma, Corridor'u metrekaresi 3 bin liradan satışa açmıştı. Aynı projede rakamlar bugün 5 bin 500 lira bandında seyrediyor.

Sultanbeyli'de her mevsimi yaşatacak

Sultanbeyli'de inşa edilecek İlkbahar projesinin ‘Her mevsim, tek mevsim' sloganıyla satacak olan Suryapı, bu projeyi etap etap inşa edecek. İhalesi yapılan Sultanbeyli teleferik projesine 2.5 kilometre uzaklıkta olan proje geniş yeşil alanlarıyla ön plana çıkıyor.

Dev yatırımlar

Bursa'da 1.3 milyar lira, İstanbul'da Mirage ve İlkbahar'la birlikte 550 milyon lira olmak üzere genel toplamda 2.5 milyar liralık proje yürüten Suryapı dönüşümde de boy gösteriyor. Önümüzdeki dönemde yapılacak yatırımlarla bu rakam daha da üste çıkacak.

İstanbul'u dönüştürecek

İstanbul Gaziosmanpaşa Yenimahalle'de 2.5 yıldır kentsel dönüşüm kapsamında kira ödeyen şirket, Ataşehir Yenisahra'da 6 aydır hak sahipleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Beykoz'da 2B arsalarıyla yakından ilgilenen ve 300-400 metrekarelik alanları birleştirerek büyüyen Suryapı, Zeytinburnu bölgesiyle de dirsek temasında.

Son çeyrekte iki yeni proje açıklayacak

Adana, Antalya, Ankara, İzmir, Eskişehir, Aydın gibi kentlerden birçok proje teklifi alan Suryapı, 2015 yılının Ekim ayında iki yeni konut yatırımı daha yapacak.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Mirage ve İlkbahar'ın maket görüntüleri!
  • 30.03.2015 16:49

Sur Yapı Mirage ve İlkbahar'ın maket görüntüleri!

Suryapı'nın yeni projeleri Güneşli Mirage ve Sultanbeyli İlkbahar'ın maketi dikk ...

Altan Elmas, Mirage Güneşli ve İlkbahar'ı anlatıyor!
  • 26.03.2015 18:10

Altan Elmas, Mirage Güneşli ve İlkbahar'ı anlatıyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Sul ...

Suryapı 2.5 milyar liralık projeyi aynı anda yürütüyor!
  • 30.03.2015 19:10

Suryapı 2.5 milyar liralık projeyi aynı anda yürütüyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında da faaliyet gösteren Suryapı, Ekim ayında iki yeni pr ...