maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Marka'da satışlar aralıksız sürüyor

Sur Yapı Marka'da satışlar aralıksız sürüyor

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor.

Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan Marka'da Kasım 2014'ten bu yana rezidansların yüzde 50'sinin satışları gerçekleşti. 

Bursa'ya olan inancımızı pekiştirdi 

Bursa'daki artarak devam eden talepten son derece memnun olduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas  “Bursa'da çok büyük bir projeye imza atıyoruz, bu projemiz içerisinde Bursa'nın bir numarası olacak 75.000 metrekare kiralanabilir alana sahip büyük bir Alışveriş Merkezi ile 316 lüks rezidans daireden oluşuyor.  Gerek Alışveriş Merkezine gelen ulusal ve uluslararası markaların yüksek kiralama talepleri gerekse başarılı konut satışları Bursa'ya olan inancımızı pekiştirdi ve ne kadar doğru bir yatırım kararı verdiğimizi gösterdi.

Bursalı iş adamları ve yatırımcılar Marka Rezidans ve Alışveriş merkezinin sadece Bursa için değil aynı zamanda tüm Marmara bölgesi ile komşu şehirler için büyük bir vizyona sahip olduğunu ve bir çekim merkezi haline geleceğini çok kısa sürede gördü. Bursa'nın yanı sıra İstanbul, Bilecik, Balıkesir, Eskişehir gibi Marmara bölgesi ağırlıklı illerde konut satışı gerçekleşti. Projede bulunan rezidans dairelerimizi ailelerin konforunu düşünerek ferah iç mekanları geniş balkonları ve Uludağ manzaralı olarak tasarladık” dedi.

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesindeki örnek daire...

Son dönemdeki siyasi istikrarın Türkiye'nin ekonomik gelişiminde lokomotif öneme sahip olduğunu da dile getiren Altan Elmas “Konut yatırımı için şu an çok doğru bir zaman… Özellikle yılbaşından itibaren yapılması planlanan asgari ücret artışı ile iş gücünün yoğun olduğu inşaat sektöründe maliyetlere yüzde 12-13 seviyesinde yansıyacak. Dolayısıyla bu maliyet Ocak 2016 itibariyle konut fiyatlarına yansımaya başlayacak” şeklinde konuştu. 

600 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa'nın gözde ilçesi Nilüfer Bölgesi'nin en değerli lokasyonunda 600 milyon dolar yatırım değeriyle yükselmeye devam ediyor. Ulaşım akslarının yanı başında bulunan proje, yeni açılan şehir parkına komşu konumda yer alıyor. Uludağ manzaralı dairelerden oluşan projede, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloğu bulunuyor. 316 lüks rezidans dairesi ve home office'in yer aldığı proje ile 3.000 kişiye istihdam sağlanacak.

Örnek daireler hazı

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projede 2+1 145 metrekare ve 3+1 190 metrekareden oluşan iki farklı örnek daire hazırlandı. Sur Yapı kalitesini gözler önüne seren daireler, lüks ve konforlu bir eve sahip olmak isteyen herkesi bekliyor.

Geniş ve ferah yapısıyla dikkat çeken örnek dairelerde lüks, sadelik ve rahatlık ön planda yer alıyor. Modern ve yalın çizgilerle dekore edilen dairelerin salonlarında ağırlıklı olarak gri, kahverengi ve beyaz renklerinden oluşuyor. Rahat mobilyalarla dekore edilen salonlarda, şık aksesuarlar bulunuyor. Beyaz rengin ağırlıklı olduğu mutfakların dizaynında ise konfor ön plana çıkıyor. Son teknolojiye uygun cihazlarla donatılan dairelere yerleştirilen renkli ekranlı touch paneller sayesinde konsiyerj hizmetlerinden faydalanmak mümkün oluyor. 

Ayrıcalıklı bir AVM!

Projede bulunan kulelerin alt kısmında 220 mağazadan oluşan Marka AVM yer alacak. Bursa'da henüz mağazası bulunmayan uluslararası lüks markalar ise Bursa'da ilk defa Sur Yapı Marka'da yerini alacak. Bursalılara ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden proje, şehrin yeni buluşma noktası olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı Marka AVM, Bursalıların hizmetine sunuluyor
  • 24.05.2017 16:29

Sur Yapı Marka AVM, Bursalıların hizmetine sunuluyor

Sur Yapı, Bursa Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi’nin açılışının ele alınacağı b ...

Sur Yapı Marka AVM, 13 Nisan'da kapılarını açıyor
  • 23.11.2016 12:52

Sur Yapı Marka AVM, 13 Nisan'da kapılarını açıyor

Sur Yapı, Ekart ortaklığıyla Bursa’nın Nilüfer ilçesinde hayata geçirilem Sur Ya ...

Sur Yapı Marka'da satışlar aralıksız sürüyor
  • 19.12.2015 11:26

Sur Yapı Marka'da satışlar aralıksız sürüyor

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Mer ...

Bursa’nın Marka projesini Sur Yapı inşa ediyor
  • 16.11.2014 11:35

Bursa’nın Marka projesini Sur Yapı inşa ediyor

Sur Yapı'nın merakla beklanan Bursa - Nilüfer projesi Marka Rezidans satışta! ...