maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Lavender Sancaktepe'de 0 faiz 0 peşinat!

Sur Yapı Lavender Sancaktepe'de 0 faiz 0 peşinat!

Sur Yapı Lavender Sancaktepe, 2017 yılının ilk kampanyasını konut sahibi olmak isteyenlere 0 faiz ve 0 peşinat ile sunuyor.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesi daire ve dükkanlardan meydana geliyor. Kasım 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Lavender Sancaktepe 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Toplam 535 adet dairenin yer aldığı Sur Yapı Lavender Sancaktepe satılık daire büyüklükleri 45 metrekare ile 195 metrekare arasında değişiyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, süs havuzu, göletler, yeşil alan, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, futbol sahası, güvenlik, açık ve kapalı otopark ve alışveriş merkezi ile dikkat çeken Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesi merkezi konumu sayesinde oldukça yoğun ilgi görüyor.

Çekmeköy-Sancaktepe metrosuna, TEM'e, Kuzey Marmara Otoyulu'na, hızlı tren hattına ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın konumda olan Sur Yapı Lavender Sancaktepe, Alemdağ Caddesi'ne cepheli bir konumda yükseliyor.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe ödeme planı

2017 yılıyla beraber Sur Yapı tarafından yapılan kampanya kapsamına dahil olan projelerden biri de Lavender Sancaktepe projesi. Bu durumda Lavender Sancaktepe'den konut sahibi olanlara ödeme planı kapsamında sıfır peşinat ile yüzde 0 faiz oranı uygulanıyor.

Ön satışların başladığı Sur Yapı Lavender Sancaktepe'de fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suryapı Lavender projesi foto galerisi!
  • 18.02.2017 13:16

Suryapı Lavender projesi foto galerisi!

Suryapı imzasıyla inşa edilen Lavender projesinin görselleri emlaktasondakika.co ...

Sur Yapı Lavender Sancaktepe'de 0 faiz 0 peşinat!
  • 18.01.2017 11:44

Sur Yapı Lavender Sancaktepe'de 0 faiz 0 peşinat!

Sur Yapı Lavender Sancaktepe, 2017 yılının ilk kampanyasını konut sahibi olmak i ...