maritbet girişmaritbet
Sultangazi’nin yıldızı Sima İstanbul ile parlayacak

Sultangazi’nin yıldızı Sima İstanbul ile parlayacak

İstanbul’un son dönemlerde değeri hızla yükselen ilçelerinden Sultangazi’de yeni bir proje yükseliyor: Sima İstanbul…

Gayrimenkul sektöründe artan markalı konut ihtiyacı birçok ilçenin çehresini değiştiriyor. Gerek yeni konut ve projeleri gerek ulaşım ve alt yapı yatırımları bölgeleri her geçen gün geliştiriyor. Yatırımcıların gözdesi haline gelen bu bölgeler yeni yatırımları da hızlandırıyor. 

İstanbul'da değerine değer katan en önemli ilçelerden biri de Sultangazi… Büyük firmaların akın akın gelmeye başladığı Sultangazi ilçesinde yeni bir projeye imza atan Ekva Yapı, Sima İstanbul projesini hayata geçiriyor. 

FİYATLAR 400 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 

Lokasyon olarak ev alacakların beğenisini kazanan Sima İstanbul, bölgedeki eski kireç fabrikasının üzerinde inşa ediliyor. Proje, 3 blokta 180 daire ve 24 ticari alandan meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 daire tipinden oluşan proje 7 bin 200 metrekarelik arsa büyüklüğüne sahip bulunuyor. Daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına hizmet verecek olan proje sosyal alanları ile de dikkat çekiyor.

Sosyal donatıları arasında fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, açık spor alanı, çocuk alanı, kapalı otopark, fin hamamı gibi etkinlik alanları yer alıyor. Geniş daireleri ile bölgenin ihtiyacını karşılayan Sima İstanbul projesinde 2+1 daireler 93 metrekare ile 118 metrekare arasında değişiklik gösterirken 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 132 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. Beş daire tipinden oluşan Sima İstanbul'da daire fiyatları ise 400 bin liradan başlangıç gösteriyor.    

SİMA İSTANBUL EN AZ YÜZDE 35 PRİM GETİRECEK  

Emlaktasondakika.com'a açıklama yapan Ekva Yapı Satış Sorumlusu Adem Şahin, projede ticari alanların büyük ilgi gördüğünü belirtti. Sima İstanbul projesinde çalışmaların yeni başladığını ve 24 ay sonra teslim edilmesinin planlandığını aktardı. Ekva Yapı olarak daha önce Sultangazi'de Ekva Life ve Cebeci Konakları projelerine imza attıklarını söyleyen Adem Şahin, Cebeci Konakları'nda yaşamın başladığını, Ekva Life'ta ise teslimlerin Ağustos'ta başlayacağını belirtti. Projede geniş peyzaj alanlarına yer verileceğini anlatan Adem Şahin "Sima İstanbul, ulaşım açısından çok avantajlı bir noktada. TEM -E5  ve inşaatı devam eden Mahmutbey-Mecidiyeköy metro projesine de oldukça yakın merkezi bir lokasyonda. Çocuk oyun parkı, anfi tiyatrosu, süs havuzu, kamelyaları bulunan Sima İstanbul'un 4 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılıyor. Yatırımcısına yüksek prim kazandıracak olan proje ev alanlara yüzde 35-40 kazanç sağlayacak" açıklamasında bulundu. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sultangazi’nin yıldızı Sima İstanbul ile parlayacak
  • 08.03.2016 15:17

Sultangazi’nin yıldızı Sima İstanbul ile parlayacak

İstanbul’un son dönemlerde değeri hızla yükselen ilçelerinden Sultangazi’de yeni ...