maritbet girişmaritbet
Sporcity Beylikdüzü’nde daire fiyatları ne kadar?

Sporcity Beylikdüzü’nde daire fiyatları ne kadar?

Yenidoğuş İnşaat'ın hayata geçirdiği Spor City Beylikdüzü projesinde konut fiyatları 83 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü Sporcity 1. etap konutlarında hayat Haziran 2010'da başlıyor. Spor City evlerinde ilk etabın erken tükenmesi sebebiyle ikinci etap konutlarının da temel atma töreni Mayıs 2010'da gerçekleşti. Oturanlarının çoğunluğunun sporun seçkin isimlerinden ve yazarlarından oluşacağı Sporcity Beylikdüzü projesinde 1.etap konutları sunduğu kalitesiyle Beylikdüzü'nde sosyal hayatın da merkezi olacak. Sporcity Beylikdüzü projesinde yüzme havuzu, tenis kortu, basket sahası, yürüme parkuru, kapalı spor salonu gibi alanlar yer alacak.

Yenidoğuş İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Spor City Beylikdüzü konutları, 72 bin metrekare arsa üzerinde, 28 bin 560 metrekare inşaat alanından oluşuyor.
 
Spor City Beylikdüzü evlerinin ilk etabı 6 blokta 160 konuttan oluşuyor. Konut teslimi hemen yapılıyor. 6 blokta 160 konuttan oluşan 2'nci etapta ise teslimler 15 ay sonra yapılacak.
 
Spor City Beylikdüzü'nde 75 metrekare ile 126 metrekare arasında farkıl büyüklüklerde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Spor City Beylikdüzü'nde konut fiyatları 82 bin liradan başlıyor. Spor City Beylikdüzü projesinde yüzde 25 peşinatla Finans Bank'tan konut kredisi kullanılabiliyor.
Spor City Beylikdüzü konutları Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, E5'e 300 metre, Bauhaus'a 800 metre mesafede bulunuyor.
 

Spor City Beylikdüzü'nün özellikleri

Radye temel
C 30 beton
Dış cephe mantolaması
Deprem yönetmeliğine uygun
Temelden çatıya, ses ve ısı yalıtımı
1.sınıf malzeme
Çelik kapı
Parke zeminler
Kombi sistem
Çift asansör
Uydu anten
Otopark
Çocuk oyun alanları
Yürüyüş yolları
Spor alanları

Spor City Beylikdüzü iletişim bilgileri
Web: www.sporcity.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 852 44 44

Yorum Yaz