maritbet girişmaritbet
Soyak Park Aparts Halkalı’da 100 bin TL!

Soyak Park Aparts Halkalı’da 100 bin TL!

Soyak’ın Emlak Konut GYOile hasılat paylaşımı yöntemiyle Halkalı’da 400 milyon TL değerinde geliştirdiği “Soyak Park Aparts”, 2200 konuttan oluşuyor. Soyak Park Aparts’ta fiyatlar 100 bin liradan başlıyor

 

Soyak, gayrimenkul alanındaki yatırımlarıyla kaliteli yaşam alanları yaratmaya İstanbul Halkalı'da devam ediyor. Bahçeli kent evi seçenekleriyle şehrin içinde doğaya yakın bir yaşam sunan Soyak Park Aparts,henüz satışa çıkmadan büyük ilgi gördü. Toplam 4 etap ve 2200 konuttan oluşan projeninsatışa sunulan ilk iki etabında 1121 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı projede ayrıca, bahçeli dubleks kent evleri ve teraslı çatı dubleksler de Soyak kalitesine güvenenlerin beğenisine sunulacak.

 

Soyak ParkAparts tanıtım toplantısı, Emlak Konut GYOBaşkan Vekili Ertan Yetim, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Demirözve Emlak Konut GYOGenel Müdürü Murat Kurum'un katılımı ve Soyak Yapı Genel Müdürü Sertaç Kıyıcı'nın ev sahipliğinde 18 Ekim pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Toplantıda konuşan Soyak HoldingCEO'su M.Emre Çamlıbel, gayrimenkul sektöründe Soyak'ın tüketicilerin güvendiği ve tercih ettiği marka olduğunu söyledi. Emre Çamlıbel, “İstanbullularla en son 3 yıl önce Soyak Evreka ve Soyak Evreka Rezidans projeleri ile buluştuk. Bu projelerimizde satışa çıktığımız ilk ay içinde tüm dairelerimiz satılmıştı. Bugün de Soyak Park Aparts projemize gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi. TOKİ ile hasılat paylaşımı yöntemi kapsamında geliştirilen ilk konut projesi olan Soyak Olympiakent'ten sonra, Emlak Konut GYO ile İzmir'de Soyak Mavişehir projesine imza attıklarını belirten Çamlıbel, “Halkalı'daki bu yeni projemizle Emlak KonutGYO ile ikinci iş birlikteliğimizi gerçekleştirmekten çok memnunuz” dedi.

 

Soyak ParkAparts'a gelen ön talep 20 bini aştı

İstanbullular'ın projeye olan yoğun ilgisine de değinen M.Emre Çamlıbel, projenin henüz lansmanı yapılmadan 20.000'i aşkın ön talep toplayarak, konut sektörünün gündeminde yer almaya başladığını söyledi. Soyak'ın imza attığı başarılı projelerde en üst kaliteyi, en uygun fiyatlarla sunarak her zaman müşterisinin yanında yer aldığına değinenM.Emre Çamlıbel, “Soyak olarak, sahip olduğumuz teknoloji altyapısı ve müşteri hizmetleri alanındaki uygulamalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Soyak internet sitesinin trafiği, Soyak Park Aparts projesi satışa çıkmadan yaklaşık 5 kat artış gösterdi. Çağrı merkezini arayan kişi sayısında 3 kat artış yaşandı.Ön taleplerin yaklaşık %30'u SMS, %30'u e-bulten, %30'u da internet sitesi üzerinden gelen taleplerden oluştu.

 

Halkalı bölgesinin önemine de değinen Çamlıbel, bölgenin özellikle son yıllarda altyapı ve imar çalışmalarıyla düzenli bir gelişim göstererek İstanbul'un çekim bölgelerinden biri haline geldiğini söyledi.Halkalı'nın lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na yakınlığı ve TEM otoyol bağlantılarıyla ulaşımının kolaylığına da değinenÇamlıbel, düzenli gelişen bölgenin, gerek bu bölgedeki işyerlerinde çalışanlar, gerekse yatırım amaçlı gayrimenkul alımını düşünenler için giderek önem kazandığına dikkat çekti.  M.Emre Çamlıbel, Soyak olarak bölgede kaliteli yaşam alanlarına yönelik ihtiyacı göz önüne alarak Emlak Konut GYO ihalesine katıldıklarını ve kazanılan ihale sonucunda bu bölgede gerçekleştirecekleri projenin 400 milyon TL değerinde olacağını açıkladı.

Soyak projeleri, yatırımcıların ilgi odağı

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin Soyak projelerinin değer artışı ile ilgili olarak yaptığı Konut Araştırması Raporu'na göre; İzmir ve İstanbul'da, Soyak projelerinin bulunduğu bölgenin değerini de artırdığı ortaya çıktı.

 

Soyak Projeleri değerleme raporuna göre; lansman tarihinden bugüne kadar Soyak Yenişehir'in %1078, Soyak Olympiakent'in %143; Soyak Evreka'nın % 38; Soyak Mavişehir'in %55 oranında değer kazandığı belirtilmiştir.

Konuya değinen M. Emre Çamlıbel, Soyak projelerinin, ev sahiplerine farklılaşan yeni nesil yaşam anlayışına uygun alanlar sunarken, yatırımcılar için de çekim merkezi olduğunu söyledi. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin konut araştırmasına göre, Soyak müşterileri aynı zamanda ekonomik bilinci yüksek bir kitle olan yatırımcılardan oluşuyor.

 

Soyak ParkAparts projesi Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen ve tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımından, enerji verimliliği ve sosyal yaşam alanlarına kadar bir çok alanda inceleme, araştırma ve uygulama yapıldı. Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğuSoyak ParkAparts'ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

 

Fiyatlar 100 bin liradan başlıyor

Soyak ParkAparts projesinde Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışı doğrultusunda, fonksiyonel tasarım ve enerji verimliliği uygulamaları da yer alacak. Fark yaratan peyzajı ve modern mimarisiyle öne çıkan Soyak Park Aparts, satın alırken sağladığı ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma fırsatı sunacak.  Daire fiyatlarının 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts'da ,bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 250 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor.  Soyak Park Aparts'da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor. Projede, %5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile kaliteli bir yaşama kavuşmak mümkün.

 

Soyak ParkAparts iletişim bilgileri

Web. www.soyak.com.tr

Tel: 444 0 795

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz