maritbet girişmaritbet
Son 13 daire!

Son 13 daire!

‘Yeni Nişantaşı’nın mimarı’ anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat’ın yaptığı son projelerden Keten Ihlamur’da yaşam başlıyor

‘Hayatın ve şehrin tam kalbinde' yaşam başlıyor

‘Yeni Nişantaşı'nın mimarı' anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat'ın yaptığı son projelerden birisi olan Keten Ihlamur'da yaşambaşlıyor

Etiler, Taksim, Cihangir gibi şehrin önemli merkezlerinde de projeler geliştiren Keten İnşaat, birçok binanın mimarı olmaya devam ediyor. Mimari ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendiren firmanın yeni projesi olan Keten Ihlamur, Beşiktaş'ta en dikkat çeken projelerden bir tanesi olarak yükseliyor.

“Hayatın ve Şehrin Tam Kalbi'nde” kavramıyla hayata geçirilen Keten Ihlamur projesi, yaşam anlayışı olarak Beşiktaş'ın en merkezi noktalarından Dikilitaş'ın Emirhan Caddesi'nde yer alıyor. Kent kültürünü ve semt kişiliğini yansıtması amaçlanan proje, yatırım değeri açısından çevresine değer katan bir proje olarak nitelendiriliyor.

Son 13 konut

 Toplamda 42 daireden oluşan proje, İstanbul'un merkezi semtlerinden biri olan Beşiktaş'ta gerçekleştiriliyor. Konut satışlarının hızla devam ettiği projede satışta kalan konut sayısı 13 olarak belirtiliyor. 3 blok olarak tasarlanan projede, 2+1 ve 3+1 normal dairelerin yanı sıra,  bahçe ve çatı dubleksleri yer alıyor. Dairelerin metrekarelerinin 80 ile 250 metrekare arasında değiştiği projede, ortak havuz kullanım hakkına sahip olan dairelerin ayrıca çocuk oyun alanı, spor alanı, profesyonel yönetim ve otoparkı da bulunuyor.


Hangi daire kaç dolar?

Daire tipi        Fiyatı

2+1      450 bin dolar

3+1      500 bin dolar

Milliyet- Yavuz Karaman

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keten Ihlamur projesinde 400 bin dolara 2+1!
  • 04.10.2012 12:42

Keten Ihlamur projesinde 400 bin dolara 2+1!

Keten İnşaat’ın Nişantaşı, Şişli, Etiler gibi özgün kimliklere sahip semtlerde ü ...

Son 13 daire!
  • 22.03.2012 16:29

Son 13 daire!

‘Yeni Nişantaşı’nın mimarı’ anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkez ...

'Keten Ihlamur' şehrin tam kalbinde…
  • 20.03.2012 15:03

'Keten Ihlamur' şehrin tam kalbinde…

“Yeni Nişantaşı’nın mimarı” anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merke ...