maritbet girişmaritbet
Skyport Residence Beylikdüzün’de 130 bin dolara! Hemen teslim!

Skyport Residence Beylikdüzün’de 130 bin dolara! Hemen teslim!

Skyport Residence beylikdüzü'nde inşaat haziran ayında tamamlanıyor. Skyport Residence'da fiyatlar 130 bin dolar ile 375 bin dolar arasında değişiyor


Gül Yapı'nın Beylikdüzü'nde, E-5'in hemen üzerinde inşa ettiği ve Haziran ayında yaşamın başlayacağı Skyport Residence'da, bölgenin ‘tek gerçek rezidansları' olacağı iddiası taşıyan konutlar, 130 bin dolar ile 375 bin dolar aralığında satılıyor.


Toplam 9 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen 34 katlı ve 120 metre yüksekliğindeki Skyport Residence Beylikdüzü'nde, çarşı bölümü ile birlikte toplam 56 bin metrekare inşaat yapıldı. Skyport Residence Beylikdüzü'nde farklı boyutlarda, çok yönlü kullanılabilen birbirinden bağımsız dışa dönük mağazalar (bankalar, ev tekstili mağazaları, fast-food restoranlar ve pastane) ile panoramik manzara sunan Zirve restaurant ile 3 cafe de Skyport bünyesinde.


Skyport Residence'da metrekaresi 2 bin dolar
Skyport Residence Beylikdüzü'nün 1500 metrekare alana sahip sosyal tesisleri çerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, masaj, SPA merkezi, vitamin bar, güzellik merkezi, aerobik salonları, oyun ve eğlence salonu yer alıyor. 151 konut bulunan Skyport Residence Beylikdüzü'nde, konutlar metrekaresi ortalama 2 bin dolardan satılıyor. Skyport Residence Beylikdüzü'nde stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi mevcut. Beylikdüzü Skyport Residence'in bölgedeki diğer projelerden farkı, gerçek anlamda tek residence hizmetlerinin sunulacak olması.


Skyport Residence Beylikdüzü'nde amorti süresi 8-13 yıl
E-5'e sıfır konumda ve TEM bağlantı yoluna 500 metre uzaklıktaki Skyport Residence Beylikdüzü, 60 milyon dolara mal oldu. Skyport Residence Beylikdüzü'nün yüzde 85'i satıldı. 110 ay vadede, 0 faiz seçeneği sunulan Skyport Residence Beylikdüzü'nde konutların kendini amorti etme süresi 8 ile 13 yıl arasında değişiyor. Gül Yapı, Skyport Residence Beylikdüzü'nde anlaşmalı bankalar INGBank, Garanti Bankası, DenizBank ve Albaraka Türk'tan kredi kullanma imkanı da sunuyor.

 

Skyport Residence iletişim bilgileri
Web:  www.gulinsaat.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 573 03 19
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz