maritbet girişmaritbet
Skycity de Türk Lirası'na sahip çıktı!

Skycity de Türk Lirası'na sahip çıktı!

Global Yatırım Holding iştiraki Pera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skycity projesi “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı.

Denizli'de hayata geçirilen SKYCITY projesinin “Dövizini bozdur TL'ye sahip çık” kampanyası boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Peşinattan geri kalan tutar 24 aya kadar 0 faizle taksitlendirilecek. Yine tamamını peşin ödemek isteyenler için de Dolar 4 TL'den bozularak tahsil edilecek.

“İstikrarın korunması için desteğe devam edeceğiz”

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Grup olarak Türkiye ekonomisinin istikrarının korunması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Çok anlamlı bir kampanyaya başladıklarını vurgulayan Bensel, “Sadece Türkiye'yi değil, uluslararası pazarda söz sahibi olan Denizlili işadamlarımıza önemli bir fırsat sunuyoruz. Her 1 Dolar'ı 4 TL'den bozacağız. İşadamlarımız bu önemli katkıdan yararlanarak kentin yeni cazibe merkezi haline gelecek SKYCITY'den ofis alma imkânı yakalayacak. SKYCITY, şehrin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi olacak. İnanıyorum ki Denizlili işadamlarımız bu kampanyadan yararlanacak ve yeni iş atmosferinin kazandırdığı ivmeyle uluslararası rekabette çok daha güçlü konuma gelecektir. Sahibi olduğumuz Van AVM'de de bu kapsamda bir süre önce TL'ye döndük. Global Yatırım Holding olarak Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktan, Denizli'ye hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz” diye konuştu.

Yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi

Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye'de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding tarafından inşa dilen SKYCITY, Denizli'nin yeni cazibe merkezi olacak. Şehrin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi SKYCITY'nin inşaatı son aşamaya geldi. Gelişmiş sanayisi, güçlü şirketleriyle Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Denizli, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezine 2017'de kavuşuyor. SKYCITY Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek.

SKYCITY'de metrekare fiyatı 3 bin 500 TL'den başlayan ofisler Denizlili iş adamlarından büyük ilgi görüyor. Ofislerin yüzde 75'i inşaat tamamlanmadan satılmış durumda. SKYCITY'ye taşınacak firmaların yanında, yatırım için ofis alanlar da yüksek kazanç sağlamaya başladı bile.

Yorum Yaz