maritbet girişmaritbet
Sinpaş, Marina Ankara için Kazanç Festivali düzenliyor

Sinpaş, Marina Ankara için Kazanç Festivali düzenliyor

Sinpaş Yapı, gayrimenkulde bir ilk olan Çadır Kampanyası'ndan sonra, yine çok ses getirecek Kazanç Festivali'ne imza atıyor.

Marina Ankara projesindeki sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali'ni düzenleyen Sinpaş Yapı, Ankaralıları hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak bir şans sunuyor. Sadece 100 daire için geçerli olacak kampanyada 100 ay vade ve %0 vade farkı, şimdiden ilgi görmeye aday. Festivali Ankaralılar 29 Nisan Marina Ankara'da gün boyu sürecek etkinlikler ve saat 18.00'da gerçekleşecek Melis Sökmen konseriyle de kutlamaya başlayacak.

Başkent'e yeni bir vizyon katan ve Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıracak olan Marina Ankara projesi, Çankaya Oran'ı yepyeni bir konsept ile buluşturuyor. Üstelik şimdi bu yaşama çok özel bir fırsatla sahip olmak mümkün.

*Mart 2016 tarihinde, bağımsız araştırma şirketi IPSOS tarafından Ankara'da yapılan araştırmaya göre; Ankara'da bilinen konut projeleri nezdinde en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara'da sadece 100 daire ile sınırlı kampanya, fırsatlar ve renkli etkinliklerle tam bir bahar festivaline dönüşecek. Kazanç Festivali'ne katılanlar hem doyasıya eğlenecek hem de 100 daire için 100 ay vade ve %0 vade farkı ile Marina Ankara'daki ayrıcalıkla yaşamın parçası olabilecek.

Melis Sökmen ile Festival Coşkusu

Festivalde sahne alacak Melis Sökmen 29 Nisan Cumartesi günü saat 18:00'da Ankaralıları unutulmaz bir konsere davet ediyor.

Marina Ankara ve seçkin sosyal donatıları projeyi farklı kılıyor

Ankara'nın ve Türkiye'nin en iddialı karma yaşam projelerinden Marina Ankara'nın sakinleri, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılabilecek, kanolarla kürek çekebilecek, kıyı teraslarında oturup dinlenebilecek. Şelaleleri, kumsalları, Tropik Adası, deniz feneri, çocuklar için su kaydırağı, sis koyu, suyun üzerinden uzanan ahşap köprü ve gölüyle öne çıkan Kanyon bölgesi de, projenin su alanlarıyla iç içe sunduğu diğer ayrıcalıklı yaşam alanları olarak öne çıkıyor. Marina Ankara'nın Eymir Gölü'ne bakan arka cephesinde Ankaralılara Eymir Gölü'nün yamacında yaşama ayrıcalığı sunacak.

Şehir içinde kayak ayrıcalığı

Üstelik Marina Ankara projesinin teslimiyle sakinlerinin yararlanabileceği ayrıcalıklar bitmiyor. Bir konut projesinde ilk kez karşımıza çıkan, yılın 365 günü kayak yapmaya imkân veren, teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland... Proje sakinlerinin dışında Ankaralıların da ilgi gösterdiği Snowland, evden alana teleferikle inme imkânı ve buz pateni yapma imkanı sunuyor.

Skywalk ile gökyüzünde yürüme deneyimi

Marina Ankara'nın Türkiye'de ilk olan başka bir özelliği de Skywalk... Marina Ankara ile aynı sınırlar içinde yer alan Altınoran Çarşı'nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Proje ziyaretinde bulunan ünlülerin selfie çektirmek için ilk uğradığı yer yine Skywalk oluyor.

Extremaland, maceraya doyuracak

Bahçelerinde sporun ve maceranın her çeşidine göz kırpanlar, ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera, spor ve heyecana doyacak. Türkiye'nin ilk ve tek şeffaf tırmanma duvarında rakipleriyle karşılıklı yarışabilecek. Extramland, tüm macera tutkunları için Marina Ankara'nın yanı başında.

Sahil boyunca bisiklet ve koşu

Marina Ankara'nın sahil ve vadideki kordon yolunu kapsayan 4 km.'lik parkurunda isteyenler bisikletle keyifli gezintilere çıkabilir isteyenler de koşu ve yürüyüş yaparak form tutabilirler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Sefa Çelik, Marina Ankara'yı anlatıyor!
  • 06.04.2015 17:39

Mahmut Sefa Çelik, Marina Ankara'yı anlatıyor!

Ankara'nın en özel projesi Marina Ankara'yı, bir de Sinpaş Yapı İcra Kurulu Üyes ...

Sinpaş Marina Ankara'nın maket görüntüsü ilk kez yayında!
  • 21.03.2015 15:12

Sinpaş Marina Ankara'nın maket görüntüsü ilk kez yayında!

Sinpaş Yapı'nın Çankaya Oran'da inşa edeceği Marina Ankara projesinin maket görü ...

Pulver dijital çözümlerle mimarlara destek oluyor!
  • 07.02.2021 09:00

Pulver dijital çözümlerle mimarlara destek oluyor!

Pulver Colors Project kapsamında geliştirdiği Dijital Kartela projesiyle mimarla ...

Marina Ankara'da son 45 daire için fırsat sürüyor
  • 18.05.2017 14:00

Marina Ankara'da son 45 daire için fırsat sürüyor

Ankara'nın tek marinası olma özelliğine sahip Marina Ankara projesinde başlayan ...

Sinpaş, Marina Ankara için Kazanç Festivali düzenliyor
  • 28.04.2017 09:19

Sinpaş, Marina Ankara için Kazanç Festivali düzenliyor

Sinpaş Yapı, gayrimenkulde bir ilk olan Çadır Kampanyası'ndan sonra, yine çok se ...

Marina Ankara nerede yükseliyor?
  • 27.04.2015 16:11

Marina Ankara nerede yükseliyor?

Marina Ankara Sinpaş tarafından Çankaya Oran Mahallesi'nde inşaa edilecek. ...