maritbet girişmaritbet
Sinpaş Liva'da 50 bin lira indirim fırsatı!

Sinpaş Liva'da 50 bin lira indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'deki projesinde Kadınlar Günü'ne özel 50 bin liralık indirim yapılıyor.

Yaşamın başladığı Sinpaş Liva'da kalan son daireler için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı. Sinpaş, stoklarda kalan 530.000 TL'den başlayan 2+1 daireler ve 630.000 TL'den başlayan 3+1 daireler için, 5-13 Mart tarihleri arasında Dünya Kadınlar Günü'ne özel 50 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. %15 peşin, %10 ara ödeme, %75'i 0,52 özel kredi oranı ile 60 ay vade imkanı sunan Sinpaş Liva'dan ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Üstelik Sinpaş Liva'da aldığınız evde hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

SinpaşYapı'nın İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli'de geliştirdiği ve ayrıcalıklarıyla yaşama değer katan Liva Turkuaz'da son daireler de bitmek üzere.Gölü, bahçeleri, konsept adaları, yüzme havuzu ve yeşil ile mavinin buluştuğu birbirinden keyifli alanlarıyla bölgenin yıldızı haline gelen Liva Turkuaz'da yaşayanlar doğanın ve prestijin keyfini çıkarıyor. Sinpaş şimdi de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile kadınların düşlerini gerçeğe dönüştürüyor.

Sinpaş Liva Turkuaz kadınları dinliyor

Sinpaş Liva'da kadınların isteyebileceği tüm olanaklar sunuluyor. Evlerin çevresindeki gölü, çiçek bahçeleri, spor salonu, saunası, hamamı ve yürüyüş parkurlarıyla kadınların hayallerini gerçeğe dönüştüren Sinpaş Liva Turkuaz, bu hayali yaşamak isteyen kadınlara “Kira ödeyeceğinize, kendi evinizi ödeyin” diyor veDünya Kadınlar Günü'ne özel 5-13 Mart arasında düşük kredili ödeme kolaylığı ile 50.000 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş'ın Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile Liva'dan evinizi avantajlı fiyatlarla alabilir, hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

Bölgenin değeri her geçen gün artıyor

Sinpaş Yapı kalitesi, mimarisi, sosyal donatıları, su alanları ve çevre düzenlemeleriyle göz kamaştıran Liva Turkuaz projesi konumu itibariyle de eşsiz bir noktada yer alıyor. TEM Otoyolu ve Çamlıca gişelerine yaklaşık 5 dakika, 1. Köprü, Paşaköy gişelerine 5 dakika, planlanan metro durağına yürüme mesafesinde ve Ataşehir'e sadece 10 dakika mesafede olan Sinpaş Liva Turkuaz, 3. Köprü ile birlikte İstanbul'daki en önemli destinasyonlardan biri haline gelecek ve 2019'da kullanıma açılacak 3 ayrı metro hattıyla beraber değerine değer katacak.

İstanbul'un yükselen yıldızı Sultanbeyli'de tamamlanan ilk proje olarak da dikkat çeken Liva Turkuaz Sabiha Gökçen Havaalanına rahat ulaşım imkânı ile kolaylık sağlıyor. Sinpaş'ın Liva Turkuaz projesiyle değerlenen Sultanbeyli'nin diğer büyük ve önemli yatırımları arasında eğitim kampüsleri, üniversite projesi, spor lisesi, kütüphane, kongre ve gösteri merkezi, yeni kent meydanı ve merkez cami, Aydos Ormanı Tabiat Parkı ve kapalı otopark bulunuyor.

Ayrıcalıklar yanı başınızda

Liva Turkuaz, sağladığıulaşım kolaylıklarının yanı sıra sakinlerine sunduğu sosyal donatılarla da fark yaratıyor. Proje sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal göletiyle masmavi bir yaşamın kapılarını açan Liva'da günün her saati evden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabiliyor, göl kenarındaki kış bahçelerinde dört mevsim boyunca aileler ve dostlar hep birlikte keyifli dakikalar geçirebiliyor.

Spor, sağlık ve eğlence Liva'da

Daha sağlıklı, dinamik ve formda bir yaşam için spor olanakları sunan Liva'da yetişkinler ve çocuklar için göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitnesscenter, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor. Çocuklar için de keyifli eğlence imkânı sunan Play Zone'unrengârenk dünyasında çocuklarınız doyasıya eğlenirken siz de projede yaşamın tadını çıkarabiliyorsunuz.

Kadınlar Günü'ne özel 50.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Liva Turkuaz,5-13 Mart tarihleri arasında Dünya kadınlar Günü'ne özel düzenlediği kampanyasıyla 2+1 ve 3+1 yaşam seçenekleri için özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor. Stoklarda yer alan son 2+1 ve 3+1 yaşam seçenekleri için peşin ödemede %15 indirim sağlayan Liva Turkuaz'da 2+1 daireler 530.000 TL'den, 3+1 daireler ise 630.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Dünya Kadınlar Günü'ne özel 50.000 TL'ye varan indirim fırsatı sunan Liva Turkuaz, %15 peşin, %10 ara ödeme, %75'i 0,52 özel kredi oranı ile 60 ay vade imkânı da veriyor. Sinpaş Liva Turkuaz'dan ev sahibi olmak için hemen tanıtım ofisine gelin, bu fırsatı kaçırmayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Liva'da yüzde 20 indirim fırsatı!
  • 19.03.2016 09:59

Sinpaş Liva'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, Sultanbeyli'de hayata geçirdiği Sinpaş Liva projesinde kalan son 30 ...

Sinpaş Liva'da 50 bin lira indirim fırsatı!
  • 06.03.2016 09:17

Sinpaş Liva'da 50 bin lira indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'deki projesinde Kadınlar Günü'ne özel 50 bin liralık ...

Sinpaş'tan Sevgililer Günü'ne özel indirim!
  • 13.02.2015 12:22

Sinpaş'tan Sevgililer Günü'ne özel indirim!

Sinpaş Yapı, Sultanbeyli'deki Liva Turkuaz ve Sancaktepe'de bulunan Köyceğiz pro ...

Sinpaş'tan ev alana, Teknosa'dan hediye çeki!
  • 19.01.2015 12:33

Sinpaş'tan ev alana, Teknosa'dan hediye çeki!

Ankara'daki Altınoran, İstanbul'daki Liva turkuaz ve Köyceğiz'den ev satın alanl ...

188 bin liradan başlayan fiyatlar... Hemen teslim konutlar...
  • 20.09.2014 17:26

188 bin liradan başlayan fiyatlar... Hemen teslim konutlar...

İlk etap teslimlerinin hemen yapıldığı Sinpaş Liva projesinin tamamı 2015 Nisan' ...

Liva Turkuaz ve Sinpaş Altınoran’dan ev alanlara sürpriz!
  • 05.06.2014 16:22

Liva Turkuaz ve Sinpaş Altınoran’dan ev alanlara sürpriz!

Liva Turkuaz ve Sinpaş Altınoran’dan ev alanlara 2.000 TL’lik Mudo Concept çeki ...