maritbet girişmaritbet
Sinpaş Köyceğiz projesi hayalleri gerçeğe dönüştürüyor!

Sinpaş Köyceğiz projesi hayalleri gerçeğe dönüştürüyor!

Sinpaş Yapı, İstanbul Sancaktepe’deki 291 konutun yer aldığı Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor.

Hayallerindeki eve kavuşmak isteyenler için özgün konseptli yeni projeler geliştirmeye devam eden Sinpaş Yapı, İstanbul Sancaktepe'deki 291 konutun yer aldığı Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor. Köyceğiz, bir konut projesi olmanın çok ötesinde, “şehrin gürültüsünden uzak doğal bir yaşam sürme” hayalini gerçeğe dönüştürüyor.  

Sunduğu doğal yaşam olanakları, geniş bir biyolojik gölet etrafında geliştirilmiş doğal yaşam konsepti, meyve bahçeleri ve orta kahvesiyle, Köyceğiz projesi büyük ilgi görüyor. 

Yatırımcıların yeni gözdesi Sancaktepe'de 26.000 metrekare arazi üzerine inşa edilen Sinpaş Köyceğiz, 5 ila 11 katlı bloklardan oluşuyor. Tüm blokların göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması ve arka cepheli konut bulunmaması, Köyceğiz evlerine ayrı bir değer katıyor. Yeşil alanı 8 bin 600 metrekare olarak projelendirilen Köyceğiz'de, 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.  

Hep gitmek istediğiniz kasaba şimdi Köyceğiz'de 

Şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmeyi hayal edenler için Güney'deki o sahil kasabasının sıcaklığını İstanbul'a taşıyan Sinpaş Köyceğiz'de peyzaj; ortada oluşturulan 2500 metrekarelik biyolojik göletin etrafında geliştirildi.

Köy yaşamının huzurunu yansıtan bu sıcak ve samimi projenin merkezinde, Orta Kahve yer alıyor. Çınar ağaçları, taş dokusu, kahvesi ve çeşmesi ile bir köy meydanının doğallığı ve dinginliği Köyceğiz'de yeniden hayat buluyor. Köy meydanının hemen yanında asma, elma, armut, kayısı, erik, kiraz, portakal ve mandalina ağaçlarından oluşan bir meyve bahçesi var. 

Patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer nar ve portakal-mandalina ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri yer alıyor.

Ulaşımı kolay proje

Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere sadece 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede bulunuyor. 

Projenin lokasyonu, yakın çevresindeki okulları, hastaneleri ve bölgede inşası devam eden ve Mayıs 2015'te devreye girecek metro ulaşımıyla da öne çıkıyor. Yakın çevre hastanelerinin yanında, 4 bin 100 yatak kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin hemen yanı başında, yürüme mesafesinde kurulacak olması da Köyceğiz'in yaşam ve yatırım değerini artırıyor. 

İndirim ve kampanya fırsatları

Köyceğiz'de, konutların teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. Köyceğiz'de, 1 + 1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. 

Köyceğiz Projesinde lansmana özel %10 indirim fırsatı ile birlikte, %15 erken bahar indirim fırsatı kampanyası da uygulanıyor. Avantajlar kapsamında lansmana  özel % 10 indirime ek olarak, satış bedelinin minimum % 70'inin ödenmesi durumunda ise ayrıca  % 15 erken bahar indirimi de sunuluyor. Tamamı peşin olan ödemelerde ise satış bedelinin tamamına % 15 erken bahar indirimi uygulanıyor.

Köyceğiz İletişim Bilgileri
Web: http://www.sinpaskoycegiz.com.tr/
Telefon: 444 19 74

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe foto galerisi yayında
  • 14.04.2014 16:20

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe foto galerisi yayında

Sancaktepe'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Köyceğiz, köy konseptiyle ...

Sinpaş Köyceğiz'e bir de örnek dairesinden bakın!
  • 24.02.2016 10:03

Sinpaş Köyceğiz'e bir de örnek dairesinden bakın!

Sinpaş Yapı, ev almak isteyenleri Sancaktape'de hayata geçirdiği 'köy' konseptli ...

Sinpaş Köyceğiz'de yılın son fırsatı
  • 11.12.2015 14:37

Sinpaş Köyceğiz'de yılın son fırsatı

Sinpaş Yapı Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Sancaktepe'de hayata geçirdiği Si ...

Sinpaş Köyceğiz’de fiyatlar ne kadar?
  • 29.05.2015 14:59

Sinpaş Köyceğiz’de fiyatlar ne kadar?

Sinpaş Yapı güvencesiyle İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz ...

Sinpaş Köyceğiz'de örnek daire hazırlandı!
  • 28.05.2015 09:54

Sinpaş Köyceğiz'de örnek daire hazırlandı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Güneydeki o huzurlu hayatı İstanb ...

Hayalinizdeki eve kavuşmaya az kaldı!
  • 26.04.2015 10:32

Hayalinizdeki eve kavuşmaya az kaldı!

Sinpaş Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz şehrin gür ...