maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO'dan Bosphorus City'de 181.700 TL'ye!

Sinpaş GYO'dan Bosphorus City'de 181.700 TL'ye!

Sinpaş GYO'nun Halkalı’da inşa ettiği Bosphorus City projesinde satışı süren konutların fiyatları 181 bin liradan başlıyor

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'de inşa ettiği toplam 2 bin 796 konutluk Boğaziçi temalı Bosphorus City, çocuklara yönelik sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. 246 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projede, çeşitli yaş gruplarına yönelik birçok donatı mevcut.  Projede yer alan çocuk oyun alanları  projenin konsepti doğrultusunda, Boğaziçi mekanlarını çağrıştırıyor.

Bosphorus City'de çocuklara oyunu beş duyuyla yaşatacak alanlar oluşturulmuş. Proje içinde yer alan Duyu Parkı; görme, işitme, tatma, koklama ve dokunma duyularına hitap ediyor. Özellikle engelli çocukların 5 duyusuna hitap etmesi amaçlanan parkta; işitme duyusu için fıskiye, dokunma duyusunu yaratan saman, kum, çakıl gibi farklı malzemeden yürüyüş yolları, koklama duyusu için piknik masalarında dokunulduğunda koku yayan bitkiler, tat duyusu için ise meyve ağaçları yer alıyor.

Yine proje kapsamında uygun görülen yerlerde arazi plastiği çocuk oyun alanlarına göre hareketlendirilmiş. “Yedi Tepeli İstanbul” olgusundan yola çıkılarak, tepecikler oluşturulmuş ve çocuk oyun alanlarının bir kısmı bu tepeciklere entegre edilmiş. Su gibi cazip öğeler de oyun oynamak ihtiyacının giderilmesine yönelik tasarıma dahil edilmiş.  Proje içerisinde yapılan Anaokulu için ise Bahçeşehir Kolejleri ile anlaşma imzalanmış. Projenin ilk etabında yer alan yer alan Anaokulu için Bahçeşehir Koleji bu ay kayıt almaya başlayacak ve yaklaşık 100 çocuğa eğitim hizmeti verecek. Anaokulunda Bahçeşehir Koleji'nin fiyatları geçerli olacak. Net fiyatlar önümüzdeki günlerde belli olacak.

246 bin metrekarelik alanıyla halihazırda inşaatı devam eden en büyük projeler arasında yer alan Bosphorus City, kapsamında  26 bin m2 büyüklüğünde, 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları bulunuyor. Ayrıca projede Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe gibi seçkin boğaz semtleri yeniden yorumlanıyor. İstanbul Boğazı'ndaki gibi köprülerden biri Ortaköy Meydanı ile Beylerbeyi arasında, diğeri de Anadolu Hisarı meydanı ile Rumeli Hisarı meydanı arasında yer alıyor.

181.700 TL'ye daire

İki köprü arasındaki mesafenin 330 metre olduğu projede köprülerin sadece yaya geçişine açık olması, Boğaz yaşamının farklı açılardan seyretme imkanı sunuyor Projede, 1+1'den 5+2'ye kadar toplam 95 farklı ev tipi bulunuyor. 60- ile 645 metrekare aralığında değişen büyüklükte daire seçenekleri mevcut. Daireler 181 bin 700 TL'den başlayan fiyatlardan satışa sunuluyor. Tasarımı 3 yıl süren Bosphorus City'de bir yandan anahtar teslimler devam ediyor.

Bosphorus City iletişim bilgileri
Web: www.bosphoruscity.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 14 40

  • Etiketler:

Yorum Yaz