maritbet girişmaritbet
Sinpaş, 14 projesi ile dev kampanyaya katıldı

Sinpaş, 14 projesi ile dev kampanyaya katıldı

İnşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş 14 projesi ile tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor.

Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri ile yer alıyor. Sinpaş, 1 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak 240 aya varan vadeli kampanyanın yanı sıra ev sahibi olmak isteyenlere birbirinden farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyor.

GYODER VE KONUTDER'in konut satın alımını kolaylaştırmak hedefiyle 1 Şubat 2017 tarihi itibariyle başlattığı ve 31 Mart 2017 tarihine kadar sürecek “20 yıl vadeli konut kredili” konut sahibi olma kampanyasına Sinpaş da katıldı. Türkiye'de ilk kez özel sektörün 240 aya varan vadelerle konut satışı yapacağı tarihi kampanyada Sinpaş, tüm projelerini bu kampanyaya dahil etti.

Kampanyaya 14 proje ile tam destek

Sinpaş, konut satın almak isteyenler için tarihi bir fırsat olarak görülen “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına 14 projesi ile destek veriyor. Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı'nın İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de yer alan projelerinde kampanya kapsamında toplam 3.000 konut en uygun vade ve ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Dolara inat 20 yıl vadeli kampanya

Dövizle ilgili ciddi maliyet artışının yaşandığı ancak bu artışın fiyatlara yansıtılmadığı bu dönemde“240 ay vadeli konut satışı” kampanyası konut satın almak isteyenler ve gayrimenkul yatırımcıları için büyük bir fırsat sağlıyor. Tarihi kampanyada uzun vadeli ödeme seçeneği ile konut satışlarında önemli bir artış olması bekleniyor.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yüksek istişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, kampanyanın Gayrimenkulde Cumhuriyet tarihinin en büyük kampanyası olduğunu söyledi:
“Markalı konut üreticileri olarak bizler ülkemizin güçlü birliği için bir kez daha hep bir aradayız. 15 Temmuz'dan sonra kampanya yapmıştık; 2017'de bunu egale ediyoruz. Döviz artışı nedeniyle bu yıl girdi maliyetlerimiz yükseldiği için konut fiyatlarında artış kaçınılmaz görünüyor. Ancak, bizler bu sıkıntıya rağmen tüm imkanlarımızı seferber ederek 2017 yılında da konutta satış rekoru kırmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar uzun vadeli 240 aya varan vadelerle konut satışı yapılıyor. Ev sahibi olmak isteyenler, böyle bir fırsatı kaçırmadan kira ödemek yerine artık 20 yıl vade ile konut satın alabilirler.”
Kampanya dahilinde;

Sinpaş Yapı Projeleri,

Altınoran, Marina Ankara, Sinpaş Palas, Liva, Köyceğiz, Aquacity Denizli

Sinpaş Gyo Projeleri,

Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern, Ege Vadisi
İncek Life, İncek Blue, İncek Green

Sinpaş, projelerindeki ödeme planlarını tüketiciye yine en özel ve en uygun koşullarla sunuyor. Kampanya ile konut sahibi olmak isteyenler 20 yıla varan vade ve birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri iletarihi fırsatı kullanma şansına sahip oluyor.

120 ay için 0.45, 240 ay için 0.82'den başlayan faiz oranları ile ya da Sinpaş bünyesinde 100 aya varan avantajlı ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı.

İŞTE GYODER KAMPANYASINA KATILAN FİRMA VE PROJELERİ!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Avni Çelik, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ne katıldı!
  • 17.04.2018 18:09

Avni Çelik, 16. Gayrimenkul Zirvesi'ne katıldı!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, DNA temalı 16. Gayrimenkul Zir ...

Avni Çelik: Sektör, dünyadaki gelişimden daha yukarıda!
  • 11.05.2016 17:16

Avni Çelik: Sektör, dünyadaki gelişimden daha yukarıda!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, 15. Gayrimenkul Zirvesi'nde emlakt ...

Avni Çelik 'Dönüşümde çalışmamız gerek'
  • 26.02.2016 10:57

Avni Çelik 'Dönüşümde çalışmamız gerek'

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kon ...