maritbet girişmaritbet
Sembol İstanbul'un C bloğunda satışlar başladı!

Sembol İstanbul'un C bloğunda satışlar başladı!

Karden İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul, C Bloğunu satışa sundu.

Satışa sunulan B ve C bloklarda 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen birbirinden farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunuyor. 

B blokta residence daireler yer alırken, C blokta busidence dairelere yer verildi. Bölgede daire konseptinde ofis ihtiyacında ciddi bir açık bulunmasından dolayı Sembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım ile dekorasyon masrafı yapmadan taşınma imkanı sunuyor.

Ticari üniteler için görüşmeler başladı

44 mağazadan oluşan ticari ünitelere sahip olan Sembol İstanbul, hem bölgenin hem de kat maliklerinin ihtiyacını karşılayabileceği semt çarşını için talepleri toplamaya başladı. 

2015 yıl sonu hayata geçmesi planlanan çarşı için markalardan talep alan ve tek tek görüşmeleri gerçekleştiren proje, bir birinden değerli markalar ile çarşıyı renklendirmek için imza atmaya hazırlanıyor. 

Projede bulunan ticari üniteler konut ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını projenin içerisinde karşılayabileceği bir mekan olmasının yanı sıra yaşamın başlamasıyla birlikte projenin cıvıl cıvıl renkli bir görüntüye sahip olmasına da imkan sağlayacak.

130.000 TL'den başlayan fiyatlar

Yeni bloklarda 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına  yüzde 1 KDV imkanı da sunuyor. 2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi ile yatırımcılarına yüzde 50 ile yüzde 60 oranları arasında bir kar sunmayı hedefliyor. 

Aralık 2015 tarihinde A ve B Blokları teslim edilecek projede, 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse yüzde 25 Peşin Ödeme + 30 ay vade sıfır faiz imkanı, dilerse yüzde 25 peşin ödeme + yüzde 50 teslimde ödeme imkanı ya da yüzde 100 peşin + yüzde 10 indirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak satışa sunulan konutlardan dilediklerine sahip olma fırsatına bir adım daha yaklaşacak.

Eksiksiz hizmet 

Açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunan Sembol İstanbul, geniş bir alanda konumlanan sosyal tesisleri ile hizmet veriyor.

Lokasyon avantajı

Sembol İstanbul, Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 metre, havaalanına 12 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre uzaklıkta olma avantajının yanı sıra mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam anlayışı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sembol İstanbul'a gökyüzünden bakın!
  • 21.04.2015 15:54

Sembol İstanbul'a gökyüzünden bakın!

Esenyurt'ta inşa edilen Sembol İstanbul'un inşaat çalışmalarını Emlaktasondakika ...

Paşa Karadeniz, "Symbol'ün yanı sıra butik bir projemiz olabilir"
  • 13.09.2014 15:45

Paşa Karadeniz, "Symbol'ün yanı sıra butik bir projemiz olabilir"

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile CNR Emlak Fuarı 2014'te ...

Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul projesini anlattı
  • 17.05.2014 17:18

Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul projesini anlattı

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Esenyurt'ta hayata geçirdik ...

Paşa Karadeniz, canlı yayınımıza katıldı!
  • 25.10.2017 11:40

Paşa Karadeniz, canlı yayınımıza katıldı!

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Emlaktasondakika.com Haber ...

Self İstanbul’da daire fiyatları 229 bin liradan başlıyor
  • 11.10.2017 17:49

Self İstanbul’da daire fiyatları 229 bin liradan başlıyor

Karden İnşaat’ın yeni projesi Self İstanbul projesinde daire satışları başladı ...

Self İstanbul yüzde 20'ye yakın ön talep aldı
  • 11.10.2017 17:07

Self İstanbul yüzde 20'ye yakın ön talep aldı

KARDEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, bugün lansmanı yapılan Self ...