maritbet girişmaritbet
Self İstanbul projesinin satış ofisi açıldı!

Self İstanbul projesinin satış ofisi açıldı!

203 milyon liralık yatırım değerine sahip Self İstanbul'un satış ofisi açıldı. Karden İnşaat imzalı projede metrekare fiyatları 4 bin liradan başlıyor

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'da satış ofisi hizmete açıldı. 203 milyon liralık yatırım maliyetine sahip olan proje aile konsepti ve yüzde 85'lik yeşil alanıyla öne çıkıyor. Ön talep sürecine özel metrekare satış fiyatlarının 4 bin liradan başladığı Self İstanbul'da yüzde 20'ye varan indirim seçeneği de konut alıcılarına sunuluyor.

Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, özellikle metro projeleriyle birlikte Self İstanbul'un önemli oranda değer kazanacağını söyledi. İşte Karadeniz'in ESD'ye yaptığı açıklamalar…

Tüm ihtiyaçlara cevap verecek

“Self İstanbul, 26 dönüm arsa üzerine kuruluyor. Kentsel dönüşüm anlamında 4 parseli birleştirerek oluşturduğumuz yapı adasında inşa ediliyor. Aileye yönelik, peyzajı bol bir proje olacak. Burada çocukları çok dikkate aldık. Sade, ihtiyaçlarını karşılayan, ticari alanlarıyla tüm ihtiyaçlara cevap verecek olan proje olacak”

203 milyon liralık yatırım

“Ağırlıklı olarak büyük dairelere yer verdik. Bu bölgede büyük konutlar ön plana çıkmaya başladı. Bir dönem başlayan küçük daire furyası bitti. Yüzde 80'i 2+1, 3+1, 4+1 olan projemizin sadece yüzde 20'si 1+1 olarak tasarlandı. Dairelerimizde farklı versiyonlar oluşturduk. İnsanların beklentilerine cevap verecek bir proje tasarladık. Self İstanbul, 203 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor”

Metrekaresi 4 bin lira, indirim ve vade farksız ödeme fırsatı

“İlk satış dönemine özel olarak metrekare satış fiyatlarımız 4 bin liradan başlıyor. Kendi bünyemizde 45 ay vade yapıyoruz. Peşin ödemelere yüzde 20'ye yakın indirim yapıyoruz. İnsanlar vade farkı ödemeden ön talep dönemine rahatça konut sahibi olabiliyor”

İki yeni metronun yanı başında

“30 aylık çalışmadan sonra Eylül 2019 tarihinde teslimleri gerçekleştireceğiz. 7-8 senedir hızla gelişen bir bölgedeyiz. Burada son arazilerden birisinde Self İstanbul'u inşa ediyoruz. Özellikle bağlantı hattında olması, Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunun devamı olan Esenyurt-Mahmutbey metrosu ve Sefaköy-Beylikdüzü metrosunun da yakınında olması projeye değer katıyor. Metro hattı, Self İstanbul'a 1000 metre uzaklıkta yer alıyor”

Referandum sonrası sektör hareketlendi

“2016 yılı Türkiye için zor geçti ancak üstesinden geldi. Bu gerçekten başarılması zor bir olaydı. İnşaat sektörü, Türkiye'nin en önemli sektörlerinden birisi. Gayri safi milli hasılanın yüzde 30'unu kapsayan bir sektör. Özellikle referandum sonrasında sektörde olumlu hareketlenmeler var”

Uğrurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!
  • 28.10.2017 16:07

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!

Fiyatların 229 bin liradan başladığı Self İstanbul projesinde satışlar devam edi ...

Self İstanbul'un reklam filmleri!
  • 16.10.2017 17:09

Self İstanbul'un reklam filmleri!

Self İstanbul projesinin reklam filminde kazanç, konum ve eğitim öne çıkıyor. ...

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!

Karden İnşaat, Self İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekl ...

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!

Metro duraklarına 800 ve 1200 metre uzaklıkta yer alan Self İstanbul'un metro te ...

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'un okul temalı reklam filmi yayında. ...

Self İstanbul reklam filmi yayında!
  • 16.10.2017 17:07

Self İstanbul reklam filmi yayında!

Karden İnşaat'ın Self İstanbul projesinin reklam filminde "Kazancın Kapısı Arala ...