maritbet girişmaritbet
Self İstanbul metrekaresi 4 bin TL'den ön satışa çıktı!

Self İstanbul metrekaresi 4 bin TL'den ön satışa çıktı!

Metrekare fiyatlarının 4 bin TL'den başladığı Self İstanbul projesinde ön satışlar başladı.

Talep toplama süresinde yatırımcıdan yoğun ilgi gören Self İstanbul, Beylikdüzü – Bahçeşehir aksının en gözde projesi olarak dikkat çekiyor. Gelen talepleri karşılama adına ön satışları başlatan Karden İnşaat, projede dairelerin metrekaresini 4.000 TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuyor.

Sembol İstanbul projesiyle gayrimenkul sektöründe iz bırakan Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde konumlandırdığı yeni projesi Self İstanbul'da ön satış dönemini başlattı.
Merkezi lokasyonuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyan, bölgenin en yeşil ve en prestijli projesi Self İstanbul'da dairelerin metrekaresi 4.000 TL'den başlıyor.

paşa karadeniz

KARADENİZ; “GELEN TALEPLER YENİ PROJE GELİŞTİRMEMİZDE ETKEN OLDU”

Bölgeye referans projesi Sembol İstanbul ile başlangıç yaptıklarını belirten Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz; “Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde inşa ettiğimiz Sembol İstanbul projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki ikinci projemiz Self İstanbul'u hayata geçiriyoruz. Bölge ve proje donatılarına oranla fiyatları ekonomik oranda tuttuk ve ön şatışta dairelerin metrekaresini 4.000 TL'den başlattık”dedi.

PROJENİN YÜZDE 85'İ PEYZAJ ALANLARINA AYRILDI

Bölgenin en değerli noktasında, 26 bin metrekare alan üzerinde 203 milyon TL'lik yatırımla yükselen proje, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.

Self İstanbul'da proje alanının yüzde 85'i peyzaja ayrılırken, yeşil dokulu konsepti, estetik mimarisi, konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanları, zengin spor ve sosyal yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunuyor.

self istanbul

ÇARŞI KONSEPTİ ÖNE ÇIKIYOR

Projede; bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan 60 adet dükkanın yer alacağı çarşı konsepti, yatırımcılara özellikli iş ve yaşam alanı sunuyor. 

Maksimum kullanılabilir alanlar sunacak şekilde tasarlanan daireleriyle konforlu bir yaşam anlayışına odaklanılan Self İstanbul'da;  yatırımcıya balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1 konut tipleri ile çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere farklı seçenekler sunuluyor.

ÇOCUKLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ ÖZEL ALANLAR 

Projeye ilgi duyan yatırımcıların katılımıyla satış ofisi açan Self İstanbul, sosyal donatılarıyla  ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklu ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilen projede, 27 derslikli özel okulun yanı sıra çocukların güven içinde özgürce vakit geçirebileceği açık ve kapalı aktivite alanları da yer alıyor. 
Zengin peyzaj alanları sunulan Self İstanbul projesinde; yürüyüş yolları, dinlenme alanları, bitkisel peyzaj, sosyal tesis ve açık havuz yer alıyor. Projede ayrıca 7/24 özel güvenlik, her daireye özel depo alanı ile kapalı otopark da bulunuyor.

MERKEZİ LOKASYONDA YER ALIYOR

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Self İstanbul, toplu taşıma imkanlarının yer aldığı İstanbul'un en işlek ulaşım aksı E-5 Otoyoluna ve AVM'lere yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Proje bitiminde devreye girecek 2 Metro hattına yakın bir noktada bulunan proje; Metrobüs, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonuyla büyük avantaj sağlıyor.

İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Eylül 2019'da yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!
  • 28.10.2017 16:07

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!

Fiyatların 229 bin liradan başladığı Self İstanbul projesinde satışlar devam edi ...

Self İstanbul'un reklam filmleri!
  • 16.10.2017 17:09

Self İstanbul'un reklam filmleri!

Self İstanbul projesinin reklam filminde kazanç, konum ve eğitim öne çıkıyor. ...

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!

Karden İnşaat, Self İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekl ...

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!

Metro duraklarına 800 ve 1200 metre uzaklıkta yer alan Self İstanbul'un metro te ...

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'un okul temalı reklam filmi yayında. ...

Self İstanbul reklam filmi yayında!
  • 16.10.2017 17:07

Self İstanbul reklam filmi yayında!

Karden İnşaat'ın Self İstanbul projesinin reklam filminde "Kazancın Kapısı Arala ...