maritbet girişmaritbet
Self İstanbul için ön talep toplanıyor

Self İstanbul için ön talep toplanıyor

Karden İnşaat'ın aile öncelikli bir proje olarak tasarladığı Self İstanbul'da ön talep dönemi başladı.

Daha önce Sembol İstanbul projesiyle adından söz ettiren Karden İnşaat, yine aynı bölgede Self İstanbul projesi için düğmeye bastı. Aile öncelikli bir proje şeklinde tanımlanan Self İstanbul için ön talep toplanmaya başladı.

Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde inşasına başladığı Self İstanbul projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ön talep toplamaya başladı. Bölgede hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkatleri çeken firma, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imza atacak.                                       

609 daire ve 60 dükkandan oluşan proje, İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgesi Esenyurt ile Beylikdüzü'nün kesiştiği TEM bağlantı Otoyolu'nun bitişiğinde konumlanıyor. Ön talep dönemine özel avantajların sunulduğu projede lansmanın ardından satışların metrekaresi 4 bin TL'den başlayacağı belirtildi.

karden inşaat self istanbul

203 MİLYON TL'LİK YATIRIMLA YÜKSELİYOR

Bölgenin en değerli noktasında, 132 bin metrekare alan üzerinde 203 milyon TL'lik yatırımla yükselen proje geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla öne çıkıyor.

Self İstanbul'da proje alanının yüzde 85'i peyzaja ayrılırken, yeşil dokulu konsepti, estetik mimarisi, konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanları, zengin spor ve sosyal yaşam alanlarıyla keyifli  bir site hayatı sunuyor.

ALIŞVERİŞ CADDESİYLE ÇARŞI KONSEPTİNİ YAŞATACAK

Projede; bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan 60 adet dükkanın yer alacağı çarşı konsepti, yatırımcılara özellikli iş ve yaşam alanı sunuyor. 

Maksimum kullanılabilir alanlar sunacak şekilde tasarlanan daireleriyle konforlu bir yaşam anlayışına odaklanılan Self İstanbul'da;  yatırımcıya balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1 konut tipleri ile çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere farklı seçenekler sunuluyor.

ÇOCUKLAR İÇİN OLUŞTURULMUŞ ÖZEL ALANLAR 

Self İstanbul, sosyal donatılarıyla da ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklu ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilen projede, 27 derslikli özel okulun yanı sıra çocukların güven içinde özgürce vakit geçirebileceği açık ve kapalı aktivite alanları da yer alıyor. 

Zengin peyzaj alanları sunulan Self İstanbul projesinde; yürüyüş yolları, dinlenme alanları, bitkisel peyzaj, sosyal tesis ve açık havuz yer alıyor. Projede ayrıca 7/24 özel güvenlik, her daireye özel depo alanı ile kapalı otopark da bulunuyor.

ULAŞIM AĞI İLE ÇEVRİLİ BİR BÖLGEDE YER ALIYOR

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Self İstanbul, toplu taşıma imkanlarının  yer aldığı İstanbul'un en işlek ulaşım aksı E-5 Otoyoluna ve AVM'lere yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Metrobüs, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli ulaşım ağlarının çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Eylül 2019'da yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!
  • 28.10.2017 16:07

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!

Fiyatların 229 bin liradan başladığı Self İstanbul projesinde satışlar devam edi ...

Self İstanbul'un reklam filmleri!
  • 16.10.2017 17:09

Self İstanbul'un reklam filmleri!

Self İstanbul projesinin reklam filminde kazanç, konum ve eğitim öne çıkıyor. ...

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!

Karden İnşaat, Self İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekl ...

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!

Metro duraklarına 800 ve 1200 metre uzaklıkta yer alan Self İstanbul'un metro te ...

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'un okul temalı reklam filmi yayında. ...

Self İstanbul reklam filmi yayında!
  • 16.10.2017 17:07

Self İstanbul reklam filmi yayında!

Karden İnşaat'ın Self İstanbul projesinin reklam filminde "Kazancın Kapısı Arala ...