maritbet girişmaritbet
Şehrin yeni merkezinde, manzaranın en güzelinde!

Şehrin yeni merkezinde, manzaranın en güzelinde!

Ağustos 2017'de teslimleri başlayacak olan Bizim Evler 7 projesinde yüzde 5 peşinat ve 240 aya varan vadelerle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Gayrimenkul sektörünün son dönemde parlayan bölgelerinden Ispartakule'de Bizim Evler rüzgarı esiyor. İhlas Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bizim Evler marklı projelerin son etabı 7'de, talep patlaması yaşanıyor. Öte yandan devlet desteğiyle birlikte damga vergisinin kaldırılması, konut kredisi faizlrinin düşmesi gibi etkenler konut alım sürecini hızlandırdı.

Yüzde 5 peşinat ve 240 aya varan vadelerle konut satışının devam ettiği Bizim Evler 7'de daire almak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuluyor. Eşsiz İstanbul manzarasına sahip olan 7. Etap'ta yaşam Ağustos 2017'e başlayacak. Bizim Evler kalitesini aynı fırsatlarla hemen yaşamak isteyenler için ise Bizim Evler 6 tercihi öne çıkıyor.

Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Bizim Evler Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli, projelerdeki son durumu, Ispartakule bölgesini ve sektörün son durumunu değerlendirdi.

6 ay sonra teslim

"Bizim Evler 7'ye çok kısa bir süre önce başladık ancak Ağustos 2017'de teslim edeceğiz. Serimiz Bizim Evler 1 projesiyle başladı ve müşterilerin talebi doğrultusunda 7'ye kadar geldi. Bölgenin inci tanesi diyebileceğimiz Bizim Evler 7 projemizin planlarını müşterilerimizin dorultusunda planladık"

Bizim Evler'den alanlar hep kazandı

"Bugüne kadar Bizim Evler projelerinden alan herkes kazandı, biz ilk alan da son alan da kazansın istiyoruz. Son yılların en düşük oranında kredi faizleri var. İyi bölgelerde, güzel projeleri tercih etmek gerekiyor. Mevcut fırsatlarla Bizim Evler 7'de ev almak için çok büyük bir fırsat var. Hükümetiminiz destekleriyle birlikte son dönemde konut alımında büyük bir hareketlilik yaşanıyor"

Maliyet artışı, fiyatlara yansımadı

"Maliyetlerin yükselmesi henüz fiyatlara yansımadı. Mart ayıyla birlikte fiyatların yükselmesi söz konusu. Biz de, herkesi ev almaya davet ediyoruz. Bizim Evler 7'yi yerinde görerek konut alımı yapılabiliyor. Son dönemlerin en büyük konut fırsatını kaçırmamak gerekiyor"

Yüzde 5 peşinatla Bizim Evler kalitesi

"Ispartakule bölgesi planlı olarak başlayan ve 60 bin kaliteli konutun yer alması gereken bir bölge olarak planlandı. Hazır daire almak isteyen müşterilerimiz, Bizim Evler 6'yı tercih edebilir. Eğer göl manzaralı konut isteniyorsa, Bizim Evler 7'nin en öndeki bloğu tercih edilebilir. Burada yüzde 5 peşinat ve 240 aya varan vadelerle konut sahibi yapıyoruz"

Şehrin ortasında, değeri hep artışta

"Ispartakule'de her arsaya proje planlanmıyor. Biz müşterilerimizin taleplerine bakıp ona göre plan yapıyoruz. Özellikle arsa tercihi konusunda çok titiz davranıyoruz. Yatırımcılarımızın, lokasyona bağlı değer artışından istifade etmeleri için çok dikkatli çalışıyoruz. Ispartakule ise değeri en hızlı artan bölgelerin başında geliyor. Tren hattının hızlı trene entegre edilmesi, Ispartakule metro projesi, 3. Havalimanı ve 3. Köprü'nün bağlantı yollarına yakınlığı nedeniyle Ispartakule, değerine değer katıyor. Ayrıca zeminin sağlam olması ve herhangi bir fabrikanını bulunmaması bölgedeki havanın çok temiz kalmasını sağlıyor. Bizim Evler'de ev alanlar hep kazandı, kazanmaya devam edecekler"

İstihdamı artıracağız

"Gayrimenkul sektörünün önü çok açık. Sağlam konutlara çok ihtiyacımız var. Yeni yapılan konutlar estetik ve sağlamlık açısından çok öne çıkıyor. Sektör önümüzdeki dönemde daha da büyüyecektir. Milletimize güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz. İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi konumunda. Yeni projelerimizde istihdamı artıracağız, daha fazla katma değer oluşturacağız"

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şehrin yeni merkezinde, manzaranın en güzelinde!
  • 20.02.2017 10:04

Şehrin yeni merkezinde, manzaranın en güzelinde!

Ağustos 2017'de teslimleri başlayacak olan Bizim Evler 7 projesinde yüzde 5 peşi ...

Bizim Evler 7’de 2+1 daire 482 bin lira!
  • 24.08.2016 11:23

Bizim Evler 7’de 2+1 daire 482 bin lira!

İhlas Yapı tarafından Ispartakule’de yükselmeye devam eden Bizim Evler 7 projesi ...

Bizim Evler 6’da gökkuşağı keyfi!
  • 15.02.2015 09:57

Bizim Evler 6’da gökkuşağı keyfi!

İhlas Yapı’nın renkli projesi Bizim Evler 6, rengarenk görüntüsüyle dikkat çekiy ...

Bizim Evler 6’da 354 bin liradan başlayan fiyatlarla…
  • 18.01.2015 12:21

Bizim Evler 6’da 354 bin liradan başlayan fiyatlarla…

İhlas Yapı’nın en renkli projesi Bizim Evler 6’da fiyatlar 354 bin liradan başla ...

İhlas Bizim Evler 6'da 378 bin TL'ye 3+1!
  • 11.10.2013 11:08

İhlas Bizim Evler 6'da 378 bin TL'ye 3+1!

Ispartakule'de 91 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan İhlas Bizim Evler 6 proj ...