maritbet girişmaritbet
Şehir Işıkları’nda fiyatlar 138 bin liradan başlıyor

Şehir Işıkları’nda fiyatlar 138 bin liradan başlıyor

TG Yapı tarafından İstanbul batı Ataşehir’de yapılan Şehir Işıkları’nda konut fiyatları 138 bin liradan başlıyor

 

TG Yapı tarafından İstanbul batı Ataşehir'de yapılan Şehir Işıkları, 3 blokta toplam 111 daireden oluşuyor. Şehir Işıkları'nda stüdyo dairelerden 5+1' e kadar geniş bir konut yelpazesi bulunuyor. Şehir Işıkları'nda konut fiyatlarıysa 138 bin liradan başlıyor.

İstanbul ulaşım ağı içerisinde merkezi bir konumda yer alan Şehir Işıkları, Batı Ataşehir' de inşa ediliyor.
FSM ve Boğaziçi köprüsüne 6'şar km mesafede, gelecekte tüp geçit ve raylı ulaşımının aktarma noktalarında bulunan Kadıköy ve Üsküdar Meydanı' na 6 km mesafede konumlanan Şehir Işıkları otoyola direkt bağlantılı, yakın zamanda taşınması öngörülen Merkez Bankası ve İstanbul Finans Merkezi alanına komşu, yakın çevresindeki İKEA, Metro, Carrefour, Meydan, Praktiker, Bauhaus, gibi birçok alışveriş merkezine dakikalar içinde ulaşılabilir konumda.

Şehir Işıkları'nda yaşayacak aileler 7/24 kesintisiz kameralı güvenlik sistemiyle kendilerini güvende hissedecekler. Şehir Işıkları, deprem yönetmeliğine uygun inşaat yapısı ile huzurlu bir yaşam sunuyor.

Şehir Işıkları'nda fitness center, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ile mini sinema salonu, çocuk kulübü, çocuk parkı, kapalı otopark, peyzaj ve çevre düzenlemesi,  dijital TV ve klima altyapısı, daireler arasında ve sosyal birimlerle dahili telefon bağlantısı da bulunuyor.

 

Şehir Işıkları iletişim bilgileri
Web: www.sehirisiklari.net
E-posta : [email protected]
Tel: 0 216 315 8484

  • Etiketler:

Yorum Yaz