maritbet girişmaritbet
Segment İnşaat Apartımanları geri getiriyor

Segment İnşaat Apartımanları geri getiriyor

Segment İnşaat, “apartıman” konseptini geri getiriyor. İstanbul kent merkezlerinde yapılan projelerde, hem eski yapıların restorasyonu yapılıyor, hem de konut ve ofis arzı sağlanmış oluyor

Segment İnşaat, “apartıman” konseptini geri getiriyor. İstanbul kent merkezlerinde yapılan projelerde, hem eski yapıların restorasyonu yapılıyor, hem de konut ve ofis arzı sağlanmış oluyor.

Apartıman konseptinin ilk projesine başlayan Segment İnşaat, bu sayede İstanbul'daki gayrimenkul anlayışını yeniden yorumlamayı hedefliyor.

Bu projelerden ilki, Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi'ndeki tarihi Şimal Merdivenleri'nin üzerinde bulunan Belkıs Apartımanı. Kentin merkezinde, modern hayatın gereklilikleri dikkate alınarak tasarlanan bu bina, rezidans konforuna sahip, apartıman tadında bir yapı. Tarihi İstanbul dokusunun hissedilerek yaşanacağı apartıman, aynı zamanda kültür-sanata, müziğe ve eğlenceye de yakın. İstanbul'un hafızasında kendisine farklı bir yer edinmeye aday olan yapı, ismi ile de son dönemin projelerinden ayrışıyor.

Belkıs Apartımanı'nın önündeki Şival Merdivenleri, açık hava etkinliklerine uygun olacak şekilde tasarlanacak. Yıllar önce Tepebaşı Dram Tiyatrosu'na gidip gelen birçok kişinin ayak bastığı tarihi Şimal Merdivenleri'nin, bu projeyle yeniden canlandırılması planlanıyor. Bir sergi alanı olarak kullanılması planlanan merdivenlerde, oluşturulacak seyirci düzeni ile çeşitli kültür-sanat aktivitelerine sahne olması da sağlanacak.

 

Segment İnşaat iletişim bilgileri

Web: http://www.segmentinsaat.com.tr/

Web: http://apartiman.com.tr/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Segment İnşaat Apartımanları geri getiriyor
  • 09.11.2010 01:20

Segment İnşaat Apartımanları geri getiriyor

Segment İnşaat, “apartıman” konseptini geri getiriyor. İstanbul kent merkezlerin ...

Segment inşaat "Apartımanları" yeniden yorumluyor
  • 16.09.2010 14:15

Segment inşaat "Apartımanları" yeniden yorumluyor

Segment İnşaat, geliştirdiği “Apartıman” konsepti ile Beyoğlu, Galata, Tünel, Ni ...